Blog
Think big, act minuscule

Wanneer ouders-in-spé bij Mic Mac Minuscule een tweedehands geboortelijst leggen, komt vaak ook de vraag: voorzien jullie ook leuke meubels om onze babykamer te pimpen?

Daar zat ie dan in de bus vandaag, het geboortekaartje van Bob. Mama Griet maakte haar naam als architecte helemaal waar, zeg niet gewoon een geboortekaartje tegen een übercoole 3D-tipi!

Tot onze spijt moeten we melden, dat de vacature voor 'producttester' niet langer openstaat. We hebben namelijk net twee schitterende kandidaten gevonden: Hasse en Aaren. Met plezier vaak en volharding soms, testen ze het speelgoed, de fiets - en loopkarren, draagrugzakken, buggy's, meubeltjes... die op onze tweedehands geboortelijsten komen. Zijn...

'Geboortelijsten met ervaring', daar staan wij voor. Hoe kunnen we babyspullen met ervaring een tweede (of derde) leven geven. Hoe kunnen we via het netwerk van Mic Mac Madammen (en Meneren) de ervaring van jonge ouders doorgeven aan ouders in spé?

Het begon als een idee. Eerst een voorzichtig idee, dan een wild idee... en dan zijn we er gewoon mee gestart. Op een avond kwam ik thuis, en toonde Jona me de website die ze gebouwd had...

Leen & Eazy zetten op 15 mei een pracht van een dochter ter wereld. En die wereld probeerden ze zelf een tikje mooier te maken met spulletjes van bij Mic Mac Minuscule...

Mic Mac Minuscule stelt tweedehands geboortelijsten samen voor stijl- & milieubewuste ouders-in-spé die fan zijn van hip, tweedehands & eco, maar geen zin of tijd hebben om zelf alles bij elkaar te snuisteren. En net als de jonge spruiten waarvoor we alles uit de kast halen, groeien wij als kool!

Polly & Milou kwamen iets vroeger dan verwacht op 33,5 weken ter wereld. Maar geen man (noch 2 kleine meisjes) overboord, Vera & Mathias bleven cool en een weekje na de geboorte stapten ze nog even snel in het huwelijksbootje. Dat verdient dus 3 x proficiat aan hen! Geniet ervan!

Je kent het wel, je komt op zolder en baant je een weg tussen muffe velouren draperieën, handdoeken in retrokleurtjes, gigantische witte lakens (wie gebruikt er eigenlijk nog lakens?)... Waarom houden we dat allemaal toch bij? Awel, daarom!