Hoe werkt 't?

Bob, Mic Mac Baby in 2017

Stap 1 - ready, set, go!

Je bent zwanger? Proficiat! Je wil weten hoe het werkt? Tof! :-) Vul als de bliksem een webformulier in, dan plant de Mic Mac Madam uit je buurt vrijblijvend een belletje in om je alle uitleg te geven. Er gaan ook regelmatig infosessies door (fysiek en/of digitaal), ook daar kan je aansluiten om de nodige eerste info te ontvangen!  

(Wacht beter niet tot na je 12 weken, onze plaatsjes zijn erg snel vol...)   

Stap 2 - de lijst der dingen

Tijdens een afspraak (typisch op 3-4 maanden zwangerschap*) stelt Mic Mac Minuscule samen met jou de lijst op van babyuitzet-spulletjes die je nodig hebt voor je nieuwbakken baby. De vlotst rijdende buggy of het gemakkelijkste opzetbare babybedje? We helpen je kiezen! Hoogstnoodzakelijk, handig of vlotjes overbodig? Onze ongezouten mening krijg je er gratis bij. Maar wees gerust, onze lijst is volledig. 

*Ben je al veel zwangerder dan 5 maand ;-), vul gerust nog een webformuliertje in, soms heb je geluk!

Stap 3 - zonder zoeken, zonder zorgen

Op basis van een professioneel moodboard start Mic Mac Minuscule achter de schermen de zoektocht naar jouw gekozen spullen. Daarbij screenen we elk product op properheid, kwaliteit en veiligheid. Jij hebt dus je handen vrij en kan op twee oren slapen: je lijst komt tot stand zonder zorgen, tijd of moeite van jouw kant.


Stap 4 - alles staat klaar 

Baby bijna in zicht? Alle spulletjes staan netjes op tijd (4 weken voor je uitgerekende datum) voor jou klaar. Je maxicosi al nodig vóór de geboorte of een eetstoel pas als je baby 6 maanden is? Geen probleem! Je haalt je spullen in huis op jouw tempo

Stap 5 - klik en kies

Deel de link naar jouw cadeaulijst met je familie & vrienden en laat hen eenvoudigweg online een geschenkje uitkiezen. Voor gulle gevers die niet zo vlot met de pc overweg kunnen is er een telefonische hulplijn mogelijk.

Stap 6 - spullen niet meer nodig?

Is je baby uit zijn eerste kledingmaat gegroeid? Gebruik je je park niet meer? Kortom, niet meer in gebruik en dus: in de weg? Een tip: hou alles in mooie staat en Mic Mac Minuscule brengt ze weer in omloop.