Maak kennis met Elke!

21-05-2018

Wordt blij van... de zon// vrolijke zoontjes// een onverwacht tettermomentjemet de vriendinnen// een mega koopje// buiten zijn met mijn 3 mannen :)

Wordt slecht gezind van... rommel :)// zeuren en altijd het slechtste in iets zien of ervan uitgaan dat het toch zal tegenslagen// een dag die een opeenstapeling van haasten en hollen wordt...

Is Mic Mac Madam omdat... ik het superfijn vind om met mensen aan de slag te gaan, ervaringen te delen en op die manier hopelijk een meerwaarde te bieden aan hen// ik dolgraag 2e hands koop maar zowel mijn portefeuille als mijn huis de hoeveelheid niet aankunnen// ik standaard voor alle vrienden 2dehands.be check// alle kleine 'beetjes' helpen... 

DIY is mijn passie: naaien, haken, oude meubeltjes pimpen, bloempotjes een hip patroon aanmeten, autobanden ombouwen tot schommels voor mijn boys,... alles kan voor mij!

Mijn favoriete baby-tweedehandsje is... ongetwijfeld de commodes die ik voor mijn boys opgeknapt heb :) Eigenlijk ben ik superblij over hun volledige slaapkamer omdat daar enkel gepimpte tweedehands te vinden is!

Mijn toptip voor ouders-in-spé is... RELAX, het komt wel goed! En als je dan toch effe het overzicht kwijt bent, diep inademen of eens goed gaan roepen buiten en bedenken dat het altijd nog erger kan :)


Elke, Mic Mac Madam Antwerpen