Blog

Think big, act minuscule

Een jaartje geleden waren Wouter en Eva, de eersten die bij Mic Mac Minuscule een tweedehands geboortelijst legden voor Lena. Sindsdien zijn we net als Lena flink gegroeid, we kunnen nu bijna lopen, brabbelen, ... :-)

Naast het verzamelen van tweedehands schatten, houden wij ook van het pimpen van babyartikelen ('upcyclen') en gaan wij nog een stapje verder: 'recyclen' van grondstoffen zoals gebruikt textiel en hout. Deze zijn immers in overvloed aanwezig.

Voor 2018 wensen wij jullie gezondheid en geluk, en ook kracht om van elke week De #Warmste #Week te maken. Zo wordt 2018 het Warmste Jaar!

Wij kozen voor het natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen en dat via de organisatie Natuurpunt Gent. Het is het stukje natuur die naam waardig dat het dichtst bij onze woonplaats ligt. Daardoor zorgde het voor ontspannende natuur tijdens de zwangerschap en voor de plek waar we onze eerste uitjes buitenshuis deden mét Robin. We gaven 10% van...
Marie heeft nooit met Mia en Cesar kunnen spelen, maar zij hebben wel voor altijd een plaatsje in ons hart veroverd. Daarom kozen wij voor het Berrefonds als goede doel. Het Berrefonds biedt met een herinneringsdoos, koesterkoffer, praatgroepen en nazorg steun op maat aan de ouders, broers en zussen die geconfronteerd worden met het verlies van een...