Hoe werkt 't?

't is kinderspel... 

Stap 1 - de lijst der dingen

Tijdens een afspraak (typisch op 4-5 maanden zwangerschap) stelt Mic Mac Minuscule samen met jou de lijst op van spulletjes die je nodig hebt voor je nieuwbakken baby. De vlotst rijdende buggy of het gemakkelijkste opzetbare babybedje? We helpen je kiezen! Hoogstnoodzakelijk, handig of vlotjes overbodig? Onze ongezouten mening krijg je er gratis bij. Maar wees gerust, onze lijst is volledig. 

Stap 2 - zonder zoeken, zonder zorgen

Op basis van een professioneel moodboard start Mic Mac Minuscule achter de schermen de zoektocht naar jouw gekozen spullen. Daarbij screenen we elk product op properheid, kwaliteit en veiligheid. Jij hebt dus je handen vrij en kan op twee oren slapen: je lijst komt tot stand zonder zorgen, tijd of moeite van jouw kant.


Stap 3 - alles staat klaar 

Baby bijna in zicht? Alle spulletjes staan netjes op tijd (4 weken voor je uitgerekende datum) voor jou klaar. Je maxicosi al nodig vóór de geboorte of een eetstoel pas als je baby 6 maanden is? Geen probleem! Alles kan samen op de lijst, maar je haalt je spullen in huis op jouw tempo

Stap 4 - klik en kies

Zet de link naar jouw lijst op je geboortekaartje en laat je familie en vrienden eenvoudigweg online een geschenkje uitkiezen. Voor gulle gevers die niet zo vlot met de pc overweg kunnen is er een telefonische hulplijn mogelijk.

Stap 5 - iets niet meer nodig?

Is je baby uit zijn eerste kledingmaat gegroeid? Gebruik je je park niet meer? Kortom, niet meer in gebruik en dus: in de weg? Een tip: hou alles in mooie staat en Mic Mac Minuscule brengt ze weer in omloop.