fr-Mic Mac Klant wordt  Mic Mac Madam

04/11/2017

Mic Mac Moëzie

Twee topkereltjes... toch nog eentje?
Ja! Jeuj! Jongen³
Wel lijst, geen lijst, wel lijst, geen ...

-Hallooo, Jona van Mic Mac Minuscule!
Trendy tweedehandslijst = mega-enthousiaste mama
Auw auw auw - pers pers pers - Baby Niel - blij blij blij

-Hallooo, Jona van Mic Mac Minuscule!
interesse - info - in opleiding
Katelijne = Mic Mac Madam

En toen was er Marie... mijn eerste Mic Mac Baby!!!

En toen had ik mijn droomjob gevonden...

Katelijne


Hallo daar!

Ik, Katelijne, ben mama van 3 kleine kereltjes: Lars (4.5j), Tuur (2.5j) en Niel (5 maand). Bij het nadenken over geboortegeschenken voor de jongste, kwam ik toevallig Mic Mac Minuscule tegen. 

Instant enthousiasme zoals alleen hormonale zwangere vrouwen enthousiast kunnen worden: mooi én tweedehands, hip én met een minimale eigen inspanning, tweedehands én toch een mooie online lijst (gedaan met alle spullen op voorhand zelf aan te kopen). En ze pimpen ook spullen, hoeveel beter kan het worden?! De beslissing was hier snel gemaakt. 

Niet veel na de geboorte van Niel bleek ik niet de enige enthousiaste zwangere dame: Jona van Mic Mac Minuscule kon de vraag niet meer bijhouden.

Niet veel na de geboorte van Niel bleek ik ook niet-zwanger behoorlijk enthousiast te blijven van het hele concept.

DUS... Sinds enkele maanden mag ik me Mic Mac Madam noemen. Van de naam alleen al word ik vrolijk, van de job nog veel meer! Ik kreeg al snel mijn eerste lijstje toegewezen voor een tof koppel uit de buurt. En stelde in sneltempo hun lijstje samen (de aanvraag was aan de late kant bij Mic Mac Minuscule binnengekomen, dus er was wel enige tijdsdruk): zocht alle spullen bij elkaar, halveerde de kamer van de 2de om plaats te maken voor bergruimte, verontschuldigde me bij mijn man voor de hopen babygerief die ineens weer binnen kwamen ("ik dacht dat we ons gerief net zouden wégdoen nu?!"), arrangeerde mijn eerste 'fotostudio' en trok wannabee professionele foto's, maakte mijn eerste onlinegeboortelijst en dan was het wachten...

tot BAM... 13 oktober: een sms'je dat Marie geboren was en of ik aub de lijst online wou zetten?

Wauw: Marie, mijn eerste Mic Mac Baby: heerlijk gevoel (en niet eens zelf op de wereld moeten zetten!). En ook de bevestiging: dit is wat ik wil doen! Laat die andere enthousiaste zwangere koppels maar komen!


Katelijne, Mic Mac Madam Brussel