fr-Wij groeien, maar onze voetafdruk niet

28/06/2017

'Geboortelijsten met ervaring', daar staan wij voor.  Hoe kunnen we babyspullen met ervaring een tweede (of derde) leven geven.  Hoe kunnen we via het netwerk van Mic Mac Madammen (en Meneren) de ervaring van jonge ouders doorgeven aan ouders in spé? 

Deze visie, die als doel heeft om tot een meer duurzame economie te komen, gaat natuurlijk enkel op indien we voor deze kringloop kunnen zorgen zonder nodeloos veel transport teweeg te brengen.

Daarom kiezen we voor: een netwerk van Mic Mac Madammen die regionaal werken: zo moeten klanten zich niet ver verplaatsen, en kunnen we in de buurt spullen zoeken.  Een korte keten dus.

Daarom kiezen we ervoor: om na te denken hoe we transporten kunnen bundelen, het voor de aanbieders van spullen makkelijk maken om alles in één keer bij ons af te leveren.

Daarom denken we erover: hoe we een groot deel van de spullen ophalen door milieuvriendelijk transport.  Met een elektrische cargofiets bijvoorbeeld! En 's avonds gaan fitnessen of spinnen, dat is dan ook ook niet meer nodig :-)

Gegroet, Gert