Genoeg van je kinderspullen?
Wij helpen je er vanaf!

Per jaar dat je kind ouder wordt, groeit ook de hoop spullen bij je thuis. 

Tijd om eens grote kuis te houden? Groot gelijk! Die ruimte kan je vast wel voor iets beter gebruiken. Wil je jouw spullen een tweede leven geven? Geen tijd of zin om ermee op rommelmarkten te leuren en geen ruimte om ze op te slaan? Dan is Mic Mac Minuscule misschien de oplossing voor jou. Neem contact op en we bekijken samen welke spullen nog een kwaliteitsvol nieuw leven kunnen beginnen.


Hoe werkt het? 

 1. Hier vind je een checklijst met spullen waar Mic Mac Minuscule regelmatig naar op zoek is. Hierop vind je misschien nog zaken waar je niet aan denkt maar die wel nog ergens in je weg liggen (onderaan deze webpagina al een voorproefje van de 'hot items').

 2. Je vult de lijst in en van de items die je wenst aan te bieden, neem je een foto. Als er ergens kleine foutjes/vlekjes/... zijn, zorg je dat deze duidelijk op de foto staan, evenals het merk van het product (handig is als je de foto de naam van het product geeft).

 3. Mail de lijst en de foto's naar de Mic Mac Madam waar je handig kan gaan binnen brengen, liefst via Wetransfer of Google drive (geef jouw naam aan het mapje!).

 4. Op basis van deze foto's schatten we in welke items Mic Mac Minuscule opnieuw in omloop kan brengen (staat, stijl,...) en wat we er nog voor kunnen bieden.

 5. We maken dan graag een afspraak om ze te komen binnenbrengen.

 6. We werken met consignatie, maar voor items die we onmiddellijk aan lopende lijsten kunnen toewijzen, krijg je dus ook onmiddellijk je vergoeding (en dat is toch een groot deel van de spullen!).


Waar moeten je spullen aan voldoen? 

 • Kwalitatieve merken (in de aanbiederslijst vind je welke merken we graag afnemen)
 • In mooie tweedehands staat
 • Met een eigentijdse stijl
 • Voorkeur voor meerdere items samen (alles in 1 keer van je zolder!)
 • In orde met de laatste regelgeving
 • Fris en proper 


Waar we momenteel erg veel interesse in hebben:

 • Stokke Tripp Trapps, Babybjörn wippers, fietskarren (Thule/Chariot en Croozer), babyhangmatjes & -schelpen voor in een fietskar, waskussens, Maxi-cosi Familyfix, Babybjörn reisbedje, ergonomische draagzakken (geen Babybjörn!), slaaptentjes, toffe plastieken bordjes, propere (XL) tetradoeken, Skip*hop speelmatten, krabwantjes, Bobux'jes (& kwalitatieve consoorten), plooibuggy'tjes, Bobike of Yepp fietsstoeltjes, traphekjes,...
 • Momenteel even een tijdelijke stop op het aanbieden van pakketten met enkel kledij : hippe tenue'kes voor de allerkleinsten hebben we nu in overvloed!