Getuigenissen

Aaron, Mic Mac Baby in 2017

Viënna & Dieter

Ouders van Mic Mac Baby Bonnie

"We zijn heel tevreden & raden Mic Mac Minuscule volop aan! Onze Mic Mac Madam hield mooi rekening met wat ik graag zie. Het babynestje is mijn favoriet, mooi mosterdgeel en cactussen binnenin. Voor de commode heeft ze zich ook echt gesmeten en we zijn super blij met het resultaat!! Ze was ook zeer bereikbaar en lief en behulpzaam in haar communicatie. Doe zo voort! "

Tine & Maarten

Ouders van Mic Mac Kindje Tatiana

"Ik wil je nog es bedanken om al die mooie spullen uit te zoeken. Ik moet eerlijk toegeven; ik vond het een fantastisch concept maar vond het toch wat spannend of het zou lukken. Of we goed hadden overgebracht wat we nu juist verwachtten en of jij dat zou vinden. Ik moet zeggen dat het echt allemaal bijna exact was wat we zochten. We hebben er thuis ook nog eens zoveel plezier aan beleefd om alles een plekje te geven. Bedankt!"

Karen & Thibault

Ouders van Mic Mac Baby Marie (en nu ook voor hun tweede kindje in aantocht - altijd leuk als ouders terugkomen!)

"Dankjewel voor onze fantastische geboortelijst vol leuke & mooie spulletjes!"

Ruth

Schenker van Mic Mac Baby Coco

"Wat heb ik genoten van de Mic Mac Minuscule-lijst. Superschoon initiatief. Ik kocht een paar dingen en heb me dan echt moeten inhouden want wat een uitnodigende lijst."

Valerie & Tom

Ouders van Mic Mac Baby Helena

"Wij vonden onze Mic Mac Madam fantastisch! Dankjewel voor alle hulp, en misschien tot later (de ervaring met de eerste doet al dromen over een mogelijke tweede in de toekomst ;-)!"

Sara & Maarten

Ouders van Mic Mac Baby Lou

"Groetjes van onze flinke kerel Lou ;-)! Hij paste in het ziekenhuis al in zijn rompertje. Dat heb je goed voorzien! Bedankt!"

Gielle & Xavier

Ouders van Mic Mac Baby Alixe

"Vandaag waren we een koffie aan het drinken met vrienden. Opeens haalde ik het thermosje (lieveheersbeestje) uit met haar fruitpap in. Mijn vriendin vroeg waar we dat hippe thermosje haalden. Trots kon ik verwijzen naar de hippe tweedehands geboortelijst die we legden :). Ik probeer ook nog steeds zwangere vriendinnen te overtuigen om een geboortelijst bij jullie te leggen of zelf zoveel mogelijk tweedehands te kopen. We zijn nog steeds énorm tevreden met alle spulletjes die we van jou mochten ontvangen :)!"

Julie

Mama van Mic Mac Baby Renée

"Onze Mic Mac Madam heeft ons heel goed geholpen en staat altijd klaar om advies te geven.

We zijn heel tevreden over haar en vinden de Mic Mac-lijst ook een echte aanrader owv de informatie en het persoonlijke advies dat je krijgt in de veelheid aan babyspullen die er bestaat. Dit is een opmerkelijk verschil met andere lijsten waar de informatie eerder beperkt is en men vaak zoveel mogelijk tracht te verkopen. Dat gevoel hadden we bij Mic Mac Minuscule helemaal niet.

Ze wilden ons vooral helpen door de juiste spullen aan te leveren."

An & Kobe

Ouders van Mic Mac Baby Thieu

"Van Thieu genieten we vollenbak en moest er ooit een tweede volgen dan komen we zeker nog een keertje bij jou aankloppen voor de warme woorden en de superleuke spulletjes! Merci dat je ons er nog wilde tussen nemen."

Laure-Anne & Bart

Ouders van Mic Mac Baby Benjamin

"Het is super mooi!!!! Zelfs half gedemonteerd in de camionette! Alles wordt momenteel terug in elkaar gestoken en dan kan ik beginnen vullen en zal zijn kamertje af zijn. So excited! Dikke Merci."

Ruth & Bruno

Ouders van Mic Mac Baby Lize en Helena (altijd leuk als ouders terugkomen!)

"Bedankt voor de superleuke spullen! Het kamertje is ondertussen af en we voelen ons, mede dankzij jou en Mic Mac Minuscule, klaar voor de komst van ons kleintje."

Evelyne

Schenker van Mic Mac Baby Hector

Ik heb zonet jullie site ontdekt. Als mama van 3 kinderen vind ik het super tof dat zoiets nu bestaat, wat een mooi duurzaam project! Jammer dat dit vroeger nog niet bestond ... maar ben zeker dat dit de toekomst is. Nog veel succes ermee!

Annemie

Bomma van Storm, Hasse & Aaren 

"Voor spullen die één dag in de week gebruikt worden, koop je toch niet alles nieuw, zeker?"

Maya

Mama van Norah (8) & Zoë (6) en zwanger van haar derde

"Ik heb mijn tweedehands buggy laten bekleden. Nu ziet die er eigenlijk nog hipper uit dan een nieuwe!"

Lore

Mama van 2 jongens

"Wij proberen duurzaam aan te kopen, ook voor onze kindjes. En tweedehands kinderspullen zijn vaak amper 3 maanden gebruikt. Nog perfect in orde dus!"

Gert

Vader van 2

"Twee werkende mensen hebben gewoon weinig tijd. Ik kies wel graag voor duurzaam, maar heb weinig goesting om zelf te beginnen zoeken."