Waarom ?

3 goede redenen

De ecologische voetafdruk van een tweedehands geboortelijst is 90% lager dan een nieuwe.

(Bron: OVAM Ecolizer) 

Goed voor de planeet

Een hergebruikt stuk pleegt geen aanslag op de aarde. De grondstoffen hoeven niet geproduceerd of verbouwd te worden en er komt geen (oneerlijke) arbeid aan te pas.

Zelfs van lappen kunnen nog nieuwe dingen gemaakt worden.
Dus dachten wij: Recycleren geblazen! Naast tweedehands pareltjes, ontwikkelt Mic Mac Minuscule ook een aantal circulaire producten, zoals reuzespeelgoedzakken van de bomma haar gordijnen, speeltipi's van oude lakens en slabbetjes van stofrestjes!

En zijn je spullen na gebruik nog in mooie staat? Dan helpt Mic Mac Minuscule je ze een nieuw leven te geven.


Al je kinderspullen voor een prijsje,
dat wil toch iedereen?

Goed voor je portemonnee

Mic Mac Minuscule, dat is kinderspullen shoppen zonder te moeten tellen: je bespaart tijd én geld. Eindelijk, de rompslomp van het rondneuzen en rondrijden is voorbij! Je krijgt alles samen als één handig pakket. En dit tegen iets meer dan de helft van wat je in de winkel betaalt. Voordelig toch! 


We maken graag van elke week van het jaar de Warmste Week.

Goed voor het goede doel

Mic Mac Minuscule wil naast een duit in jouw zakje ook een centje inzamelen voor het goede doel. Daarom vragen wij onze ouders-in-spé 10% van de besparing aan een goed doel van eigen keuze te schenken. Welk goed doel ligt jou nauw aan het hart? Wij stellen er graag een aantal aan je voor. Maar kies vooral vrij!


"Moest ik geweten hebben dat de meeste spullen maar 3 maand gebruikt zouden worden, had ik ze nooit allemaal nieuw gekocht."

Lies

Mama van 1 zoontje van 1,5 jaar


"Niets zelf doen, zo'n gemak! Na al dat gezoek naar meubels voor in ons nieuwe huis, was ik zo blij dat ik daar niet nog eens aan moest beginnen! "

Eva

zwanger van haar eerste kindje