Hoe werkt 't?

Bob, Mic Mac Baby in 2017

Stap 1 - ready, set, go!

Je bent zwanger? Proficiat! Je wil weten hoe het werkt? Tof! :-) Vul als de bliksem een webformuliertje in, dan plan je met de Mic Mac Madam uit je buurt vrijblijvend een kort belletje in om te verduidelijken hoe het werkt. Er gaan ook regelmatig infosessies door (fysiek en/of digitaal), ook daar kan je aansluiten om de nodige eerste info te ontvangen!

(Wacht niet per sé tot na je 12 weken, in sommige regio's zijn onze plaatsjes erg snel vol... Aanvragen kan tot ongeveer 3 maanden voor de geboorte!)

Stap 2 - geboortelijst opstellen

Tijdens een afspraak stelt de Mic Mac Madam uit jouw regio samen met jou de lijst op van spulletjes die je nodig hebt voor je nieuwbakken baby. Op basis van een professioneel moodboard peilen we via foto's naar jouw stijl & smaak. De vlotst rijdende buggy of de eetstoel die het langst meegroeit? We helpen je kiezen! Hoogstnoodzakelijk, handig of vlotjes overbodig? Onze ongezouten mening krijg je er gratis bij. Wil je bepaalde items liever (ecologisch) nieuw op je lijst? Dat kan! Wij zijn de groene politie niet ;-)...

Stap 3 - zonder zoeken, zonder zorgen

Je Mic Mac Madam start achter de schermen de arbeidsintensieve zoektocht naar jouw gekozen spullen, op basis van jouw stijl. Daarbij screenen we op basis van kwaliteitsfiches per product op properheid, kwaliteit en veiligheid.  Jij hebt dus je handen vrij en kan op twee oren slapen: je lijst komt tot stand zonder zorgen, tijd of moeite van jouw kant. Heb je een (aantal) product(en) op de lijst die je wél graag mee opvolgt? Duid ze aan als steritem, dan kan dat!


Stap 4 - alles staat klaar 

Baby bijna in zicht? Alle spulletjes staan netjes op tijd (4 weken voor je uitgerekende datum) voor jou klaar. Hier en daar geven we wat keuze. Je maxicosi al nodig vóór de geboorte of een eetstoel pas als je baby 6 maanden is? Geen probleem! Je haalt je spullen in huis op jouw tempo

Stap 5 - persoonlijke online cadeaulijst

Deel de link naar jouw cadeaulijst met je familie & vrienden en laat hen eenvoudigweg online een geschenkje uitkiezen op je mooie persoonlijke lijstje. Voor gulle gevers die niet zo vlot met de pc overweg kunnen is er een telefonische hulplijn mogelijk.

Stap 6 - spullen niet meer nodig?

Is je baby uit zijn eerste kledingmaat gegroeid? Gebruik je je park niet meer? Kortom, niet meer in gebruik en dus: in de weg? Een tip: hou alles in mooie staat en Mic Mac Minuscule brengt ze weer in omloop.


Interesse, maar graag nog wat meer uitleg tijdens een vrijblijvende infosessie? 

> Ontdek wanneer onze volgende infosessie doorgaat!

    ;-)

    Hoera voor dit nieuwe leven!