Blog
Think big, act minuscule

Bij het grote publiek staat deze dag bekend als de tiende en laatste dag van de Gentse feesten. Wat hebben die Gentse feesten nu met Mic Mac Minuscule te maken, hoor ik je denken? Meer dan je zou denken! Ik kwam erachter op een tweedehandsbeurs van de gezinsbond.

Een baby heeft naast liefde, warmte, bescherming (& een Mic Mac geboortelijst ;-)) niet veel nodig. Toch kom je niet graag met lege handen aan de wieg!

Deze foto is geen voorbeeldje van een ophaling van babyspullen door de toekomstige ouders.

Een jaartje geleden waren Wouter en Eva, de eersten die bij Mic Mac Minuscule een tweedehands geboortelijst legden voor Lena. Sindsdien zijn we net als Lena flink gegroeid, we kunnen nu bijna lopen, brabbelen, ... :-)

Naast het verzamelen van tweedehands schatten, houden wij ook van het pimpen van babyartikelen ('upcyclen') en gaan wij nog een stapje verder: 'recyclen' van grondstoffen zoals gebruikt textiel en hout. Deze zijn immers in overvloed aanwezig.

Een Warm 2018

01-01-2018

Voor 2018 wensen wij jullie gezondheid en geluk, en ook kracht om van elke week De #Warmste #Week te maken. Zo wordt 2018 het Warmste Jaar!