Blog

Ture, Mic Mac Baby in 2018

Hola! Ik ben Elisha, half Peruaans half Belgisch, grafisch ontwerper, samen met een talentalent en mama van een heerlijk zoontje van 7 maanden.

Eten weggooien, ik heb er een grondige hekel aan.. Maar wegens teveel chaos wordt er niet altijd gewinkeld volgens een weekmenu, eten we soms plots op locatie of hebben we toch geen zin in de geplande ovenschotel. Dus heb ik soms wel wat eten in de koelkast dat snel verwerkt moet worden. Gelukkig heb ik ondertussen wat manieren gevonden om...

Kleuter logica

18-09-2019

Naast Mic Mac Madam, ben ik ook metje Hanne. (Iets zoals een meter, maar dan in het West-Vlaams...) En als we super hard in form zijn, dan kan het ook wel eens luider klinken en van mette Hanne zijn = ) !

Hoe vlekkeloos verloopt jullie zomervakantie? Feilloos in alle rust en kalmte of toch met de nodige uitdagingen?

Leuk papier met een fijne tekening is niet moeilijk te vinden. In de kringloopwinkel vind je tweedehands boeken bij de vleet. Ze zijn démodé en geen leesvoer meer voor onze kroost.
MAAR! (Die hoorden jullie al aankomen nietwaar?!) Die oude boeken hebben vaak wel nog steeds heel leuke tekeningen. Bovendien zijn ze vervaardigd uit sterk en ...