Blog
Think big, act minuscule

Op 1 augustus overschreden we dit jaar de capaciteit van de aarde: Earth Overshoot Day. Dat betekent dat we ongeveer de draagkracht van 2 planeten gebruiken wereldwijd, en we vanaf dit moment grondstoffen en energie 'lenen' van de toekomstige generaties. Voor het Westerse deel van de wereld gebruiken we zelfs 4 planeten!

Ik trok gewapend met een grote Mic Mac Speelgoedzak vol recupspullen en een klein hartje, met mijn fiets naar het overleg van Vroedvrouwenkring Dijle-Nete. Ik mocht er kort uitleg geven over hoe we met de klanten aan de slag gaan om hun ideale lijst samen te stellen, hoe wij spullen bij elkaar zoeken en hoe vroedvrouwen en madammen elkaar kunnen...

Hoe jezelf voorbereiden op een Mic Mac Mini-break? Of in de gewone volksmond: een weekje congé payé :-).

Zijn jullie ook zo aan het puffen van de warmte op dit moment? Op zoek naar activiteiten die je kindjes langer dan een kwartier bezighouden? Is het bekladden van muren, tafels en tapijtjes één van hun favoriete activiteiten? "Gij zult niet niet langer zoeken, hier is ... de modderkeuken!"

Deze co-sleeper staat te wachten op een pick-up voor verhuur! Snel uit de nood, ideaal voor kort gebruik...

Woehoe, Marieke Dilles (klant, actrice & kersverse mama van Rocco) mocht de plaatjes kiezen op Radio 1. Super dat ze op zoek ging naar liedjes die ze voor haar zoontje kon spelen zonder te moeten zwichten voor de "typische kindermuziek". En ze maakte in de vlugte ook wat reclame voor haar tweedehands Mic Mac geboortelijst... (bedankt Marieke! :-))

Tetradoeken zijn een moeilijk item om te vinden voor onze Mic Mac geboortelijsten (Tip: maak eens een Mic Mac Madam blij en steek er een paar bij je aanbiederspakket ;-)) én als je ze dan al vindt zijn ze meestal wit van kleur. Wit is nogal saai en veel witte doeken samen zijn moeilijk om te fotograferen.