Blog
Think big, act minuscule

Leuk papier met een fijne tekening is niet moeilijk te vinden. In de kringloopwinkel vind je tweedehands boeken bij de vleet. Ze zijn démodé en geen leesvoer meer voor onze kroost.
MAAR! (Die hoorden jullie al aankomen nietwaar?!) Die oude boeken hebben vaak wel nog steeds heel leuke tekeningen. Bovendien zijn ze vervaardigd uit sterk en ...

Vroeg iemand zich al eens af waar de naam Mic Mac Minuscule vandaan komt?

Babybody's. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, maar het gros van de body'tjes heeft die typische enveloppehals. Misschien denk jij net als ik jaren dacht:

Vakantie? Daar doen wij niet aan mee! We kunnen toch moeilijk vragen aan onze toekomstige ouders om efkes gewoon niet te bevallen in de eerste helft van augustus aub? ("Bedankt alvast hé!"). Die hippe tweedehands geboortelijst kan misschien wel even wachten, maar als de baby komt, dan komt ie!

Je kent ze wel, de hopen, hopen, hooooooooopen knuffels die je tegenkomt in de kringloopwinkel, op rommelmarkten, bij je thuis, op zolder of gewoon o-ve-ral in huis. HELP! Waar komen die toch altijd vandaan? Kortom: knuffels zijn er in overvloed.

Hallo Hamme!

14-07-2019

Johanna, mama van 2 avontuurlijke dochters, jonglerend tussen Mic Mac Madam-zijn, een oud huis verbouwen, het huishouden rechthouden, tal van creatieve hobby's én een standvastige man die gelukkig vaak even mijn rustpunt is.