Blog
Think big, act minuscule

Eerlijk: ik was eerst van plan om jullie een DAG achter de schermen van een Mic Mac Madam te tonen aan de hand van een fotoverslag. Maar het daagde mij dat dat een zeer onvolledig beeld zou geven terwijl wij net een heel gevarieerd leven leiden. Dus ik maakte er een WEEK van.

Mei Plasticvrij zit er weer op, en misschien deed jij ook weer enthousiast mee? Wij deden de afgelopen maand net als vorig jaar een extra inspanning om minder plastic (afval) in huis te halen, en gelukkig ging dat al wat vlotter dan bij de vorige editie. Het afgelopen jaar gingen wij op zoek naar een paar manieren...

Ik was net klaar met werken. Het was een druilerige regendag in de maand mei en manlief was aan het opruimen in de tuin. (Geen ideale combi! Maar we gaan binnenkort verhuizen en we moeten nog bergen werk verzetten!)
H O E R A !

1 jaar van Mic Mac Madness... Je leest het juist Mmmmmadness! Super leuke ervaringen, veel bijgeleerd, inspirerend... Kortom: Te veel om op te noemen! Tijd om de balans op te maken en mezelf na een jaar vol madness een nieuwe uitdaging op te leggen?

Nu de lente weer begonnen is, begint het bij mij te kriebelen om de kinderkasten aan te pakken. Dikke kleding mag weer weg en de jurkjes en frisse kleuren komen weer tevoorschijn. Woepie!

Ik ben van nature het eerder chaotische type, maar contradictorisch genoeg ook heel erg het "opgeruimd huis, rust in het hoofd"-type. De huis-tuin-keuken-psychologe in mij piept nu van op mijn schouder in mijn oor dat "dat helemaal niet contradictorisch hoeft te zijn".