Blog

Ture, Mic Mac Baby in 2018

We gebruiken ze hier thuis al een tijdje in de keuken, bijenwasdoeken als alternatief voor vershoud- of aluminiumfolie. Ik kocht de eerste doeken, want toen wist ik nog niet hoe gemakkelijk ze eigenlijk zelf te maken zijn. Dat probeerde ik onlangs dus wel en ik deel het graag met jullie :-)

Ik ben fan van wasbare luiers. Dat weet ongeveer iedereen die me ooit iets vroeg over baby's :-).

o ,ik weet het niet,
maar besta, wees mooi.
zeg: kijk, een vogel
en leer me de vogel zien
zeg: het leven is een brood
om in te bijten en de appels zien rood
van plezier, en nog, en nog, zeg iets.
leer me huilen, en als ik huil
leer me zeggen: het is niets....

Iedereen die twee kinderen heeft, zal het beamen: ze willen altijd allebei hetzelfde... Alle twee hetzelfde bord, alle twee naast mama zitten, alle twee aan de linkerlavabo staan. En zeker als de ene het net iets vroeger dan de andere koos. Elke dag minstens vijf keer discussie en ik mocht het altijd maar oplossen. Hoorndol werd ik ervan...

Mijn avontuur als nieuwbakken Mic Mac Madam begon vorig jaar in november. Ik ontmoette al snel mijn eerste klanten, Barbara en Jens, en telde samen met hen af naar Due-day. Een drietal weken voor de uitgerekende datum kwamen de ouders-in-spé bij mij thuis alle babyspullen ophalen. Gelukkig gingen ze tevreden naar huis met al mijn vondsten, en...

Soms geven toekomstige ouders je het vertrouwen om een pakketje samen te stellen met leuke spullen voor op de babykamer. Spannend is dat zeker! We proberen tijdens het intake gesprek om de stijl van de ouders zo goed mogelijk te leren kennen.

Deze bijtring is echt makkelijk om zelf te maken en dit klusje is ook snel geklaard. Dus perfect in te plannen in ons drukke bezige bijen leventje.