Blog

Ture, Mic Mac Baby in 2018

Dat het makkelijker is dan je zou denken om je badkamer plasticvrij te krijgen, las je al in een vorige blog. Maar ook in de keuken kan je met enkele kleine aanpassingen zero waste aan de slag. Mic Mac Madam Lien ging aan de slag, en deelt hier haar tips en ervaringen.

Dit is ze, Valérie! Oorspronkelijk niet van Limburg, maar met plezier uitgeweken naar haar (nog te verbouwen) (t)huis in Tessenderlo met man Joachim, creatieve kleuter Amelia & actieve peuter Otto.

Al sinds de opstart van Mic Mac Minuscule in 2017 staan er wasbare luiers op onze geboortelijstjes. Waarom? Omdat ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Omdat ze hip en mooi zijn. Omdat ze aangenamer zijn voor de billetjes. En omdat ze op het einde van de rit een serieus pak goedkoper zijn.

De dag van de liefde, zoete kussen en hete knuffels - aka Valentijn - komt er weer aan. Hieronder een beetje inspiratie voor jou van enkele Mic Mac Madammen. Te doen met lover of beste vriend/vriendin. Komt de inspo te laat? Geen zorgen, je mag elke dag vieren met rode hartjes en extra liefde. Zeker omdat verschillende adressen hieronder...

Hoera, kerstvakantie! Wanneer je niet verwacht wordt op een kerstfeest of nieuwjaarsdrink, wil je misschien genieten van een fijne tijd samen met je kinderen. Een verkwikkende winter wandeling doet deugd, maar als je niet overal een maxi thermos hete chocomelk naartoe wilt sleuren, is binnen zitten in dit seizoen ook wel eens fijn! Als je koters...

De winter komt eraan, dus kunnen we uitkijken naar ravotten in de sneeuw (hopelijk) en erna gezellige momentjes binnen. En wat is er gezelliger dan een kaarsje? Een upcycled, zelfgemaakt kaarsje! :)
Wat heb je nodig?