Blog
Think big, act minuscule

Wij rijden al jaren met een (uiteraard tweedehandse) fietskar. Een oud beestje, maar doet zijn job nog prima! Toen ging ik een paar weken terug een Chariot Cougar 2 ophalen voor een koppel.

Baby's worden geboren wanneer het hen uitkomt, dus ook al je Mic Mac Madam boven op een heuvel in de Ardennen zit. Zonder wifi en met weinig telefoon bereik, uiteraard...anders is de pret er meteen af. Zo ook het middelste weekend van de paasvakantie, toen deze Mechelse Madam met Manlief en Kinderen op zo een "buiten-bereik-heuvel" vertoefde. Niets...

Niet alleen mijn beste vriend bij het boodschappen doen, maar ook op beurzen of rommelmarkten is mijn herbruikbare zak onmisbaar!
Maar ook bij onze Mic Mac ouders komen deze zakken en bakken goed van pas. Wanneer ze hun spulletjes komen ophalen, brengen ze best hun herbruikbare vrienden mee om al dat leuks gemakkelijk mee naar huis te nemen! :) ...

We houden ervan om gebruikte spullen een nieuw leven te geven. Zeker als het degelijke stuks zijn, die maar een korte tijd gebruikt worden: een kinderwagen bijvoorbeeld. Meestal in perfecte staat, en zoniet, met een wisselstuk zoals het handvat of kleine pimpbeurt zoals bekleding van de mand, opnieuw rijdensklaar te krijgen!

Dat we bij Mic Mac Minuscule fan zijn van hergebruik op vlak van babyspullen is intussen geen geheim meer. Maar ook naast de babyperiode valt er wel wat te hergebruiken. Ik deel jullie met plezier mijn 3 favorieten in het huishouden:

Regelmatig krijgen we de vraag: bieden jullie ook spullen aan uit overstocks of outlets op jullie tweedehands geboortelijsten? Een legitieme vraag, aangezien het onze missie is om babyspullen een extra leven te geven. Waarom dan ook niet artikelen uit overstock die je vaak voor een prikje kan inkopen?

Nooit genoeg

22-03-2018

Tijdens een kleine zoektocht werd het nog maar eens duidelijk. Een mama verzamelt een hoop (ja, dat mag je heel letterlijk nemen) tetradoeken.

Schol!

19-03-2018

Er waren eens een fietskar, gepimpte Tripp Trapp en een tipitent uit recupstof die op hun bestemming moesten raken, maar omwille van hun grote omvang pasten ze niet in een standaard autootje. Gelukkig heeft deze Mic Mac Madam een grote auto ( lang leve de berlingo's ) dus besloot ze het zelf naar de klanten te brengen. En zo kwamen...