3 dingen die de babyfoon ons leerde over onszelf

31-05-2018

Voor ons een 'gewone' graag.

Het klinkt een beetje als een bestelling in een frituur maar een gewone babyfoon zonder te veel tralalala, dat moesten we hebben zo'n 2,5 jaar geleden bij de geboorte van de dochter. Waarom in godsnaam eentje met camera? Dat kost dubbel zoveel en je kan toch gewoon gaan kijken?

En toen gebeurde het...

Plots kwam er dan toch een babyfoon met camera in huis. Niet omdat we deze plots wel in huis wilden halen maar omdat een Mic Mac Minuscule klant er graag eentje wou. Klant is koning, dus ik zocht en vond er eentje. We testen deze uit op onze kinderen (puur voor de productcontrole, uiteraard ). Na enkele dagen gebruik - euh, ik bedoel testen :-) - merkten we dat we het stiekem wel leuk vonden zo'n babyfoon met camera. En wat dat zegt over ons? Wel:

  1. Die hormonen zorgen ervoor dat je gewoon de hele tijd vertederd naar je baby wil kijken en met zo'n camera kan je die behoefte bevredigen. Die hormonen zijn dus duidelijk nog aanwezig bij ons!

  2. Een babyfoon met camera is echt voor luie mensen, dachten wij. OK, toegegeven we zijn misschien ook een beetje lui... Want inderdaad, zo groot is ons huis nu ook weer niet om snel even te gaan kijken en op deze manier werk je natuurlijk geen gram zwangerschapsvet weg... Maar hé, we kunnen wel vertederd kijken. :-)

  3. En deze is misschien wel de ergste. We zijn verdorie vatbaarder voor zulke dingen dan we ooit gedacht hadden. Maar binnenkort gaat de babyfoon weer ons huis uit zodat andere ouders vertederd kunnen kijken naar hun baby en hopelijk geven zij op hun beurt de babyfoon door aan andere ouders die hun hormonen nog niet helemaal onder controle hebben... :-)

Vera, Mic Mac Madam Leuven