3 Mic Mac klanten over hun favo tweedehands geboortelijst-item

30-06-2020

Vandaag niet de madam, maar de klant aan het woord! Hieronder delen Lindsay, Imke en Mieke wat hun favoriete tweedehands item op hun geboortelijst was. Wat een madam genieten kan!

De oversized retro-slabbetjes blijken een schot in de roos. 

Voldoende groot om niet na elke maaltijd van outfit te moeten wisselen, en leuke motiefjes waar je instant vrolijk van wordt. En zullen we het ook aan de slabben toeschrijven dat Bob een grote fan is van elke groente die hij voorgeschoteld kreeg? :) Veel dank aan het naai-atelier in Dendermonde!

Mieke - mama van Bob


Ik at veel met Jinne in de draagzak.

Wij kiezen de draagzak, omdat we die al de hele tijd kunnen gebruiken. Vanaf dat ze een baby was en nu ook nog. Als ze klein was, was dat iets dat we heel vaak gebruikten, want soms was dat het enige waar ze rustig in was en in in slaap viel. Zo hadden we onze handen vrij en konden we nog iets anders doen ondertussen. We wandelen graag, dus ook nu gebruiken we hem nog om te gaan wandelen. Ook dragen we haar nu op onze rug, wat nog handiger is.  

Imke - mama van Jinne


En ik bewaarde het beste voor het laatst :)

Wij hebben eigenlijk vele favo items , voor een volgende kindje zou ik zeker terugkomen bij jullie ;) 

Ons lievelings-item van de lijst is lange tijd het konijntje van tiny toys geweest dat je overal kan aan bevestigen als extra speeltje (wieg, springstoel, maxi cosi). Het rammelt leuk en heeft knisperoren. Charlie is er dan ook lang zeer gek van geweest en nog steeds met momenten.
Als ouders waren we fan van de mooie kleding om mee te starten. Tweedehands betaalbaar en leuke merken. Ook fan van het "pimp de babykamer pakket" en de boekjes :) en van het ledikantdekentje, of de mobiel van tiny toys was ook echt heel mooi. Iets recent in gebruik genomen is de tripp trapp eetstoel. En last but not least het meest favo item is misschien wel de buggy+wieg van bugaboo. Die wordt uiteraard meest gebruikt!

Lindsay - mama van Charlie


Hiervoor doen we 't toch, als Mic Mac Madam!!

Katelijne, Mic Mac Madam Brussel en Vlaams-Brabant