Danst Leuvense Elise binnenkort ook tussen jouw kippen?

19-08-2021

Hier is ze, se, Elise! Getrouwd in 2017 met scoutsvriend Jo, met wie ze in het landelijke Holsbeek in hun zelfverbouwde huis woont. Sinds mei 2020 ook trotse mama van een levendige peuter, Isaak. Vaak te vinden in hun groene tuin tussen de schaapjes, kippen, poezen en groenten, op wandel in de natuur of op de dansvloer, want oh ja, Elise & haar man zijn dansdocenten Swingrock! Ook in het zwembad kan je haar al eens spotten, tijdens het reddend zwemmen... Van vele markten thuis, deze Mic Mac Madam!

Elise...

Wordt blij van... de zon//een laatste actie op mijn to do-lijstje afstrepen// een lange natuurwandeling// de bergen// mooie wolken// versgeplukte weidebloemen// orde// het voldane gevoel na een sportieve inspanning// net dat geweldige tweedehandsje vinden voor een prikje// de eerlijkheid van kinderen// een spinnende kat op mijn schoot// eten ;)

Wordt slechtgezind van... gevaarlijke verkeerssituaties (vooral als de zwakke weggebruiker in gevaar is)// negativiteit// laatkomers// honger ;)

Is Mic Mac Madam omdat... ik elke baby een duurzame start wil geven// ik mijn steentje wil bijdragen aan een mooiere wereld waarin zij binnenkort opgroeien// het al langer kriebelde om te ondernemen// ik zo mensen kan helpen en adviseren bij één van de mooiste momenten in hun leven, de komst van een kindje// ik zo van mijn hobby (lees: tweedehands shoppen☺) mijn beroep kan maken// ik veel energie en voldoening haal uit het zoeken en vinden van dat perfecte tweedehandsje// ik graag bezig ben met plannen en organiseren// (tweedehands) babyspullen gewoon super schattig en hip zijn// de planeet ons dankbaar zal zijn!

Mijn favoriete tweedehands baby-item is... een draagdoek: we hebben er meerderen (ringsling, geweven draagdoek, rekbare draagdoek, draagzak, ...) en gebruikte ze het eerste levensjaar van ons zoontje bijna dagelijks voor wandelingen, dutjes, troost, geborgenheid, vrije handen ;) .... Ook nu nog komen ze goed van pas!

Mijn toptip voor ouders-in-spé:

Er is geen goede manier om de perfecte ouder te zijn, maar er zijn een miljoen manieren om een goede ouder te zijn. 

Elise, Mic Mac Madam Leuven (Holsbeek)