Steeds goede voor-UITZICHT-en!

16-04-2018

Baby's worden geboren wanneer het hen uitkomt, dus ook al je Mic Mac Madam boven op een heuvel in de Ardennen zit. Zonder wifi en met weinig telefoon bereik, uiteraard...anders is de pret er meteen af. Zo ook het middelste weekend van de paasvakantie, toen deze Mechelse Madam met Manlief en Kinderen op zo een "buiten-bereik-heuvel" vertoefde. Niets was voor het vertrek aan het toeval overgelaten, alle baby's die mogelijk van zich zouden kunnen laten horen hun lijstjes stonden klaar, zodat ik enkel snel de link online hoefde te gooien...en de laptop was ingepakt (ondanks de wifi-loze heuvel). Maar ik was er gerust op. En dan word ik zondagochtend toch verrast door een heel blijde boodschap. 

Is dat even stressen? Ja natuurlijk.

Maar de post werkt gelukkig ook niet op zondag, dus na even overleggen beslis ik met de trotse ouders dat maandag online ook goed is. Dus mijn gemoedsrust gered!

Maar een Mic Mac Madam zou geen Madam zijn als het toch een beetje knaagt, zo een geboren baby wiens lijst nog niet in de lucht hangt waar hij hoort te zijn. 

Dus onderweg naar huis, toch snel een tussenstop met wifi... Geboortelijst de lucht in gooien 'like a boss' noemen ze dat, het belooft voor deze Mic Mac Baby een vliegende start te worden in heuse racetrack-stijl! Als dat geen leuk verhaal is voor later, dan weet ik het niet. Zelf vond ik het alvast een interessante ervaring!

Is dat Spa-Francorchamps op de achtergrond? Ik dacht het wel... :-)


Sarah, Mic Mac Madam Mechelen