Hola, hier is Mic Mac Madam Elisha

26-09-2019

Hola! Ik ben Elisha, half Peruaans half Belgisch, grafisch ontwerper, samen met een talentalent en mama van een heerlijk zoontje van 7 maanden.

Wordt blij van... zonnestralen op mijn huid// Rio zijn schattige pretoogjes en schaterlach// reizen & nieuwe bestemmingen// natuurwandelingen// lekker eten (Peruaans!)// een unieke rommelmarktvondst// een vers sneetje zuurdesembrood van Marjon// een goed feestje// plantenstekjes krijgen en ze zien groeien tot prachtexemplaren.

Wordt slecht gezind van... een donkere regenachtige dag// stress// mijn hooikoorts-allergie// afzakkende sokken in mijn sneakers// onveilige fietspaden// slechtgezinde mensen.

Is Mic Mac Madam omdat... ik een alternatief wil bieden op het geitenwollesokken-imago dat tweedehands kan hebben// ik mijn steentje wil bijdragen aan een duurzamere planeet en tegelijkertijd kan shoppen voor iemand anders :)// ik andere mensen graag blij maak.

Mijn favoriete tweedehandsje is... niet zo maar een tweedehandsje: een supermooie vintage kleerkast die ik van een goede vriendin en haar vriend kreeg.

Elisha, Mic Mac Madam Antwerpen