Meet Karolien, ons Leuvens DIY-machien!

27-11-2018

Karolien, door het levend gaande met mijn jeugdliefde gevolgd door onze twee mini's, Lucie (3) en Aaron (1,5). 

Wordt blij van... loslopende kippen en kinderen// een uitstap koppelen aan een leuk rommelmarktje of kringwinkel in de buurt// creatief DIY-klussen (* want ja, je kent haar van Rok en Rol op Vitaya!)// de tuin in gaan en met een mandje vol groenten en fruit terug komen// een leuke tweedehands aankoop doen en het vanbinnen uitschreeuwen van contentement// eens goed opruimen en spullen wegdoen of -schenken// wakker geschud worden door de schoonheid van de natuur// 1 van de kindjes met de slappe lach// een roofvogel op een stok langs de kant van de weg// achter mijn naaimachine zitten// springen in de zetel// schilderen met mijn vingers// kei-luid zingen op de fiets// verstoppertje spelen (of hoe je je bij het hebben van kinderen ineens niet meer moet verantwoorden voor je zotte gedrag :-)).

Wordt slecht gezind van... kinderen die niet willen eten (geen idee of mijn 'kookkunsten' daar voor iets tussen zitten)// ongeduldige mensen in het verkeer// nadenken over wat we gaan eten// kinderen die al de speelgoeddozen hebben open gedaan en al de inhoud op 1 hoop hebben gegooid (lees puzzels, bordspelen, dominoblokjes,..., en dat door elkaar).

Is Mic Mac Madam omdat... ik wil bewijzen dat tweedehands absoluut niet vies is, integendeel// ik mee deel wil uitmaken van iets groter// andere niet graag tweedehands zoeken en ik wel (iets van vraag en aanbod :-))// ik zo spullen die anders geen tweede kans meer kregen, terug in omloop krijg.

Haar favoriete tweedehandsje is... houten speelgoed! Dat gaat dus wel degelijk jaren mee en oh hemel, zo mooi! Mijn kinderen spelen nu nog met houten speelgoed waar ik als baby op zat te knabbelen.

Haar toptip voor ouders-in-spé is...

Weet dat als het stil is, ze iets aan het uitsteken zijn...

Karolien, "kei-blij om eraan te beginnen"-de
Mic Mac Madam Leuven