Meet Siel: over tegensprekende kinderen, bosbaden en Eddie Vedder ;-)

14-09-2022

Siel, samen met man Thijs aan het roer van een gezellig druk nieuw samengesteld gezin met 4 kids (Mauro, Silke, Liv en Flo) in het groene Hamme.  


Wordt blij van... spontane foto's nemen van spelende kinderen// mensen wegwijs maken in de wereld van nuttige en leuke babyspullen// creatief bezig zijn// de lekkerste groentjes en fruit oogsten in de moestuin// op reis gaan zonder plan// live muziek van muzikale helden (met als hoogtepunt tot nu toe Society van Eddie Vedder akoestisch)// een klik voelen met mensen// Tante Kaat gewijs de zoveelste vlek er toch nog uit krijgen// bosbaden// kampen bouwen met mijn kinderen.

Wordt slecht gezind van... hoe slecht ik ben in kaart lezen// drukke binnenspeeltuinen// het gevoel dat je iets vergeet.


Is Mic Mac Madam omdat... ik Mic Mac Minuscule al enkele jaren volgde vanop een afstand en de timing nu juist zat// ik al jaren alles tweedehands zoek voor mijn eigen gezin en vrienden// ik het oprecht leuk vind om mee te denken met mensen over hoe ze het willen aanpakken// ik geloof dat we samen duurzamere keuzes kunnen maken.

Mijn favoriete tweedehandsbabyding is... een slaapzakje: er is toch niks schattiger dan een slaperige baby in een slaapzak? 

Mijn toptip voor ouders-in-spé:

Als ze nu tegenspreken, dan zullen ze later voor zichzelf op durven komen. Lange termijn denken, toch? ;-)