Mic Mac Madammen 'snappen' het

13-03-2018

Al die leuke spullen die we voor jullie zoeken, die worden stevig getest/gewikt/gewogen/onderzocht/...en indien nodig hier en daar wat opgefrist en hersteld. 

Ook onze producten die door het OCMW naaiatelier met veel liefde worden gemaakt gaan voor en na door onze handen. Stoffen zoeken en opsturen hoort zo bijvoorbeeld ook bij het madammen-leven. En ook nadat de slabben gemaakt zijn moeten ze hier nog even voorzien worden van Kamsnaps. 

Jammer genoeg liep niet alleen deze blog vertraging op door een bijna-longontsteking de voorbije weken, maar ook mijn voorbereidingen liepen wat in de war. Zo ook mijn 'snap-planning'... Bij het fotograferen van enkele laatste items bleken de slabben dus vergeten onderin de doos te liggen. Je raadt het al: Snap-loos natuurlijk. Paniek lijkt dan de juiste reactie, aangezien deze madam geen tang en snaps heeft liggen momenteel (iets met die in het snot gelopen planning), maar paniek staat niet in het woordenboek van een Mic Mac Madam! 

Op de bakfiets springen richting stad (en even snel de kinderen oppikken als je dan toch bezig bent) en tussen de soep, de monkyplatter en de veggie-hotdogs door nog snel slabben voorzien van leuke snaps: dat kon wel... 

Madammen snappen het ... je moet het gewoon even DOEN!