Mijn allereerste Mic Mac baby

16-02-2020

Mijn avontuur als nieuwbakken Mic Mac Madam begon vorig jaar in november. Ik ontmoette al snel mijn eerste klanten, Barbara en Jens, en telde samen met hen af naar Due-day. Een drietal weken voor de uitgerekende datum kwamen de ouders-in-spé bij mij thuis alle babyspullen ophalen. Gelukkig gingen ze tevreden naar huis met al mijn vondsten, en kon ik een dikke vink zetten achter mijn eerste afgeleverde lijstje, joepie! Bovendien stond het geboortelijstje al mooi klaar om online te gaan, en leek ik dus volledig voorbereid.

Maar waar ik niet op voorbereid was, was op het sprongetje dat mijn hart maakte toen ik enkele dagen later telefoon kreeg van papa Jens: hun kleine meisje was geboren! Een paar weekjes te vroeg, maar 100% gezond, en bovendien een goeie slaper én eter. Ze had het hart van mama en papa al helemaal veroverd. En het mijne ook, want mijn eerste Mic Mac baby was geboren, wat een mijlpaal!

Mijn eerste Mic Mac baby was geboren, wat een mijlpaal!

Ik besefte plots des te meer wat een mooi iets dat eigenlijk is aan het Mic Mac Madam-zijn: samen met de aanstaande ouders aftellen naar één van de belangrijkste momenten in hun leven, en dan dat warme gevoel als je bericht krijgt dat het kleintje gezond en wel ter wereld gekomen is.

De felicitaties van mijn mede-Madammen stroomden meteen binnen, en ook vrienden en familie wensten me een dikke proficiat met mijn eerste online lijstje. Wel gek, het leek een beetje alsof ik zelf opnieuw mama geworden was. (Zonder de fysieke uitputtingsslag dan, all credit to mama Barbara! 😉)

Het leek een beetje alsof ik zelf opnieuw mama geworden was, zonder de fysieke uitputtingsslag dan.

De volgende dag kreeg ik van mama Barbara een foto toegestuurd van haar kleine wondertje. En ik kan jullie verzekeren: mijn eerste Mic Mac baby is een geslaagd exemplaar!

Ik wens het kersverse gezinnetje tonnen vol liefde en geluk, en natuurlijk héél veel plezier met alle babyspulletjes. En verder zou ik zeggen: geniet, geniet, geniet!

Lien, Mic Mac Madam Berchem