Oostende: Zon, zee én Mic Mac Madammen

22-07-2019

Tine, mama van een 8 maanden-oud-schatje Maurice en met haar ventjes wonende in Oudenburg, een klein stadje tussen Brugge en Oostende.

Wordt blij van... het eerste lachje van onze Maurice 's morgens (smelten, elke dag opnieuw!)// gezins-, familie- of vriendenuitstapjes (en dan nog liefst de niet-vooraf-geplande)// harmonie// de juiste keuze uit het pralinedoosje// iets doen voor een ander// lekker gaan eten met het ventje// hespenrolletjes// snuisteren.

Wordt slecht gezind van... onrechtvaardigheid// valsheid// een te lang geworden to do-lijst aan huishoudtaakjes// iemand teleurstellen// een huis op zijn kop.

Is Mic Mac Madam omdat... mensen én tegelijkertijd de planeet helpen de mooiste combinatie is// we zelf zeer tevreden Mic Mac-klanten waren// het me boeit aan de andere kant van het verhaal te staan als madam// ik hoop onze kinderen een groenere toekomst te kunnen geven als we bij onszelf beginnen.

Mijn favoriete baby-tweedehandsjes zijn... kinderboekjes! Je kan er nooit genoeg van hebben :-). Een tof flapjesboekje, verhaaltjes met een zinnige boodschap of supermooie prentenboekjes,... ze hebben een zodanige aantrekkingskracht dat ik niet zomaar het boekenrek voorbij kan lopen in de kringwinkel of op de rommelmarkt. Daarbovenop vind ik boekjes kijken/lezen altijd een prachtig mama-zoonmomentje waar we beiden keihard van genieten!

Mijn toptip voor ouders-in-spé is... 

Wordt het je even wat teveel, het is wellicht herkenbaar voor elke jonge ouder en dus niet meer dan normaal. Neem je kleintje eventjes mee op de (tweedehands)sofa en geniet van het samen zijn, die 5 minuutjes kunnen wonderen doen... 

Tine, de kersverse kust-onveilig-makende Mic Mac Madam