Over babynekjes, gevoelige zielen en the good old shopping spree

24-08-2021

Dorien, gevoelige ziel met een hart voor dans, taal en esthetiek. Mama van een heerlijk lief en pittig mannetje Leo en tweedehands jaagster-verzamelaarster pur sang. Deelt lief en leed met vriend Marnik en kat Magnus in hartje Borgerhout.

Dorien...

Wordt blij van... hedendaagse dans (op het podium maar ook in pyjama in de living)// boeken met dromerige kaften//pannenkoeken op zondag//snuffelen in de plooitjes van een babynekje//een leeg blad (letterlijk en figuurlijk)// foto's nemen van licht en lucht en de ochtendzon door de gordijnen// de juiste woorden vinden om een gevoel te omschrijven// gevoelige zielen (HSP'ers in the house!)// pisco sour (mag op ieder uur van de dag)// melo cakes!!!

Wordt slechtgezind van... onrechtvaardigheid// non-empathie// kermismuziek// B-films// te weinig slaap :).

Is Mic Mac Madam omdat... ik bewust uit de rat race wilde stappen, terug met m'n twee voeten op de grond en een stukje dichter bij m'n hart// ik ouders graag een persoonlijke en warme start geef bij het mooiste, maar ook meest overweldigende avontuur van hun leven// er geen grotere eer is dan zo even mee te mogen piepen in dat grootse geluk!// ik me met mijn volle hart en hoofd mee wil inzetten voor een duurzamer wereldmodel// ik stiekem ook wel heel erg geniet van een goei tweedehands shopping spree'ke!// er nog zoveel schone en dankbare tweedehands schatten te vinden zijn// second hand echt the new new is!

Mijn favoriete tweedehands baby-item is... het Yepp fietsstoeltje waarin Leo, handjes stevig vast, blik vooruit en wind in de (mini) haren, 's ochtends al genietend naar de crèche wordt gereden.

Mijn toptip voor ouders-in-spé:

Vertrouwen en loslaten, vertrouwen en loslaten, vertrouwen en loslaten.
En ook en vooral: you do you!

Dorien, Mic Mac Madam Antwerpen (Borgerhout)