Partner in de kijker: Klein Spook

19-02-2020

Graag stellen we het Groot Spook achter onze partner Klein Spook aan jullie voor, die onze Mic Mac Mama's van de beste  wasbare luiers voorziet. Maak kennis met Elisabeth, die samen met haar hubbie José, de webshops Klein Spook en Tante Rosa uitbaat.


Wordt blij van... een puzzel die bijna klaar is// een boek bijna uitgelezen// een serie bijna uitgekeken// Ik hou er ongelooflijk van om nog in een bepaald sfeertje te zitten, beseffen dat het bijna gedaan is, maar toch nog even ten volle genieten.

Wordt slecht gezind van... vanzelfsprekendheid. Elke dag zijn er mensen voor ons in de weer, gebeuren er zoveel mooie dingen. Je moet het willen zien. 

Is met Klein Spook begonnen omdat... we zelf wasbare luiers gebruikten bij onze zoon van ondertussen 13 jaar (jawel!). Daarna gaven we infosessies bij de MilieuAdviesWinkel in Gent en zagen we dat er nog veel nood aan info was. We beslisten een website te maken met alle vragen en antwoorden over wasbare luiers, we koppelden er een webshop aan met - volgens ons - de beste luiers. En hups, Klein Spook was geboren.

© Nimsa Photography
© Nimsa Photography

Is partner van Mic Mac Minuscule omdat... het zo ongelooflijk klopt// er zoveel babyspullen zijn die maar kort worden gebruikt// ik het geweldig vind dat ze nog een kans krijgen, nog eens geapprecieerd worden// Mic Mac Minuscule gewoon een heel fijn concept is. Blij er bij betrokken te zijn. 

Mijn favoriete tweedehandsjes zijn... toch kleren. Ik ben fan van kleren. Vooral wol...

Wat ik met recupmateriaal doe... ALLES! :-) Met een creatieve dochter in huis wordt alles herwerkt. Vooral voor verkleedkleren (kleren alweer, I know). Zeer trots op de pet die we vorig jaar maakte van zo'n blauwe Ikeazak.

Mijn toptip voor ouders-in-spé:

© Nimsa Photography
© Nimsa Photography

Koop niet te veel. Voor je het weet, heb je een mega stash in huis. Nergens voor nodig. Ik heb mezelf laten vangen en veel te veel babyspullen gekocht. Nieuw en tweedehands.

En toch nog een tweede die we jullie niet willen onthouden ;-) :

Ik heb bij Klein Spook veel contact met jonge ouders, ieder met zijn eigenheid en onzekerheid. We willen het allemaal zo goed doen als ouders. Geloof in jezelf, geloof in je gevoel. Laat je niet gek maken. Je bent een topouder. Echt! 

Elisabeth, Klein Spook