Personal shopper voor je tweedehands babyuitzet - Amsterdam, here we come...

05-11-2018

baby op komst - hergebruik van babyspullen - advies over wat je écht nodig hebt voor je kleintje - tweedehands babyuitzet - milieubewust -
een boel geld, tijd én moeite besparen - fair en hip - ecologische geboortekaartjes - een lijst met zelfgekozen kraamcadeaus -
steun een goed doel - gemakkelijk duurzaam zijn

Dit is Mic Mac Minuscule !

Proficiat met je zwangerschap!
Binnenkort heb je een heleboel nieuwe spullen nodig. Nou, nieuw?
Mic Mac Minuscule helpt jou bij het bijeenzoeken van een hippe, tweedehands babyuitzet voor de helft van de nieuwprijs. Dat is fijn voor je portemonnee én de wereld, want het allerbeste voor je kindje is een groene planeet!  Maar ook wij zijn helemaal fan van leuke hebbedingetjes: hier en daar pimpen we dus een meubeltje om het lekker hip te maken.

Hoe?

  • In een gesprek stellen we een lijstje samen met babyspullen die je écht nodig hebt. No worries, wij helpen je kiezen en adviseren wat fijn is in gebruik.
  • Nadien zoeken wij, met behulp van de door jullie gekozen moodboards, jullie babyuitzet tweedehands bij elkaar. We screenen op hygiëne, kwaliteit en veiligheid.
  • Eén maand voor de uitgerekende datum van jullie kleintje pikken jullie de spulletjes op die je bij de geboorte al nodig hebt (bijvoorbeeld de maxi-cosi).
  • Spulletjes voor iets later (bijvoorbeeld de eetstoel), kunnen jullie eventueel op eigen tempo in huis halen. 

En dan eindelijk... je kleintje is daar! En ook de typische vraag van vrienden en familie voor het kraambezoek: 'Wat kan je nog gebruiken?' 

Of vervelender: de kraamcadeaus waar je niets mee hebt.

Jammer! Wat dan? Als je dat wil, maken we met de door jullie gekozen spulletjes een online cadeaulijst aan die je kan delen met vrienden en familie. Hergebruikte, leuke babyspullen die je écht kan gebruiken, als kraamcadeau.
Duurzaam zijn maal 2! 


Mic Mac Minuscule bestaat al een tijdje in België, maar ik* shop nu ook met veel plezier een duurzame babyuitzet bij elkaar voor Amsterdamse kleintjes, geboren vanaf februari 2019.

Hopelijk tot gauw!

* Hai, ik ben Lotte, leuk je te ontmoeten! :-)

Lotte, Mic Mac Madam Amsterdam