Rariteiten bij partner Kabinet O.

11-06-2020

Ik ben Benjamin, een gelukkige knaap met de meest fantastische job die je je maar kan inbeelden. Bij Kabinet O. creëer ik pienter maatwerk dat meegroeit met je koter.


Wordt blij van... "grote mensen" die bij het zien van één van mijn speelse installaties komen vragen of ze er ook mogen op spelen.

Wordt slecht gezind van...  "speeltoestellen" waarbij de spel-uitdaging en creativiteit niet groter is dan dat van een wandtapijt.

Is partner van Mic Mac Minuscule omdat... de ziel en passie van deze onderneming me raakt me. Samenwerken met zo'n mensen kan alleen maar tot goede ideeën leiden. 

Is met Kabinet O. gestart omdat... daar plots een dochter was. En dan nog één... Nooit gedacht dat dit zo'n onuitputtelijke muzes zouden zijn. Nu heb ik het geluk te mogen ontwerpen voor deze meest fantastische doelgroep. Ongezouten feedback, geen blad voor de mond. Puur! 

Mijn favoriete tweedehandsje is... een graansilo. Je houdt het niet voor mogelijk wat je daar allemaal mee kan doen. 

Wat ik ooit nog met recupmateriaal wil doen is... een stokoude boot, bus, onderzeeër of vliegtuig ombouwen tot een speelparadijs.

Mijn toptip voor ouders-in-spe is... babywinkels liggen vol met rommel die je niét nodig hebt. Wees selectief en doordacht in wat je aankoopt.
 

Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.

- Pablo Picasso -

Wij zijn helemaal wild van de bouwsels van Kabinet O. Ook voor ons ontwierp Benjamin een multifunctioneel speeltoestel uit recuphout. Ontdek het hier!