Schunnige schuimers!

13-06-2019

Op zoek naar spullen voor op onze hippe, tweedehands geboortelijstjes schuimen wij Mic Mac Madammen niet zozeer de wereldzeeën af, als wel het wereldwijde web.

Onze zoekacties leveren niet enkel hippe spulletjes op, maar ook interessante geografische kennis.

Zo leren wij, internetschuimers, dat er in ons Belgenland dorpen zijn met klinkende namen als 'Schuiferskapelle' en 'Morkhoven' en 'Rumbeke'.

Dat vroeg om wat extra opzoekwerk.. niet naar spullen, maar naar plaatsnamen. En we verbreden onze horizon ineens maar naar de wereld! En ja, wij (veralgemeningen doen het altijd minder erg klinken) zijn best wel schunnige schuimers :-)

In Vlaanderen hebben we de alombekende 'anale driehoek' met Kontich, Reet en Aarschot, maar er is nog zoveel meer! In Europa vind je vooral grappige plekjes in Duitsland, met de gemeente Kotzen of het dorpje Rottleben. Verder is het ook altijd lachwekkend om langs Darmstadt of Titz te passeren. Rijd je Oostenrijk binnen via München, dan kom je vrijwel meteen het dorpje Fucking tegen. Of wat dacht je van een wandeltocht in het Deense Slettestrand? Schijnt een prachtig natuurpark te zijn!

In Frankrijk vind je dan weer Pussy in de regio Haute-Savoie. En in Amerika hebben heel wat plaatsnamen een dubbelzinnige betekenis zoals Climax in Georgia, Intercourse in Pennsylvania en French Lick in Indiana.

En kom, nu we toch bezig zijn, een lijstje om het af te maken:

  • Doodstil, een minuscule dorpje in de provincie Groningen.
  • Shag Point in Otago, Nieuw-Zeeland
  • Cockburn in West-Australië
  • Poo in Himachal Pradesh, India
  • Shit in Mazandaran, Iran
  • Vagina in Tyumenskaya oblast, Rusland
  • Three Cocks in Wales, Verenigd Koninkrijk
  • Conception Bay in Newfoundland, Canada

Deze schunnige schuimer overweegt alleszins een reisje naar Otago, New Zealand :-D


So long!

Katelijne, Mic Mac Madam Vlaams-Brabant


Als je de spontaan opborrelende reiskriebels na het lezen van deze blog niet meer kan negeren en ineens aan het plannen slaat, kan onderstaand blogje van Mic Mac Madam Rianne misschien wel helpen bij het minimalistisch inpakken ;-)