Warme oproep: Je huis leeg in Corona-tijden

07-04-2020

We weten het, Corona zet alles wat op losse schroeven, maar als er 1 ding is waar het velen toe aanzet is het wel: oprommelen!

Aha, dat horen wij graag! Want in deze tijden van social distancing is het voor onze Mic Mac Madammen eens zo moeilijk om de tweedehands babyspullen voor hun geboortelijsten bij elkaar te sprokkelen. 

Daarom doen wij een warme oproep: heb je opgerommeld en kan je nergens met je spullen terecht? Geef ze een tweede leven via onze tweedehands geboortelijsten!


  • Kleine spullen: Momenteel begint ons tekort aan kleine spullen (tetradoeken, waskussens, overtrekken, hoeslakentjes, mooie slaapzakken,...) toe te nemen. Denk dus zeker niet dat je enkel bij ons terecht kan met buggy's, bedjes & Tripp Trapps! Een doos met kleine items kan ook gerust!
  • Kleine pakketjes: Hield je in een vorig moment van opruimdrang al eens grote kuis en zijn het dus nu geen massa's meer? Contacteer ons ook dan! We danken jullie... :-)

Ook passen wij tijdelijk onze innameprocedure wat aan (tot eind mei)

  • In plaats van je spullen zelf te komen binnenbrengen, maken we een afspraak om de spullen contactloos bij je thuis te komen ophalen (of bij kleine pakketjes kan verzenden ook altijd!). Voor ons hoort dit bij onze broodwinning, dus zijn dit essentiële verplaatsingen. 
  • Opgelet, als we de spullen minder omslachtig kunnen bekijken (bv omdat ze onder de carport in een doos op ons staan te wachten ;-)), worden foto's des te belangrijker.  
  • Onze volledige procedure, merken en producten waar we blij van worden vind je hier!

De Mic Mac Madammen en alle Mic Mac Baby's danken u! ;-)

 

Jona, Mic Mac Madam Gent