Verkoper van babyspullen aan het woord

10-09-2018

Hippe mama, Gerd, vertelt over haar ervaringen als aanbieder bij Mic Mac Minuscule. Zij kwam heel toevallig bij ons terecht via een artikel in de De Standaard.

Gerd, wat deed jou beslissen om jouw spulletjes bij ons een nieuw leven te geven?

"Een zolder vol babyspullen van onze drie jongens, spulletjes die helemaal nog niet versleten waren! Wijzelf hebben als jonge ouders alles nieuw gekocht met dito prijskaartje. Dat zou ik nu niet meer doen. Het cliché is echt waar: kleine kindjes ontgroeien al die spullen (en zeker kleertjes) zo snel dat ze helemaal niet versleten zijn en gerust nog een rondje (of meer) mee kunnen. Het milieuvriendelijke aspect maakt het alleen maar beter."

"Wat ik ook heel fijn en praktisch vind aan jullie concept, is het feit dat jullie veel spullen tegelijk afnemen. 

Door onze drukke agenda's had ik echt geen tijd (en energie :-)) meer om alles te apart te gaan fotograferen, online zetten en dan de verkoop op te volgen. 

Onze verhuis was een ideaal moment om de spullen van de hand te doen."

Een aanrader voor andere mama's en papa's dus?

"Zeker en vast."

Het bespaart je een heel gedoe. En je krijgt er nog een mooie pakketprijs voor.

En ... Gerd gaf ons meteen ook een paar leuke tips om onze hippe klantjes helemaal tevreden te stellen:
"Er zijn heel wat facebook-groepen waar jonge mama's (en heel soms ook papa's) kleertjes en andere spullen kopen/verkopen, stijl ADA. Misschien kan je daar nog reclame maken voor Mic Mac Minuscule. Of flyeren op hippe & groene beurzen, stijl Petit Bazaar, waar heel wat ouders met leuke (eco-) merkjes in de kast rondhangen."

Dankjewel, Gerd! Doen we! ;-)

P.S. Nog een belangrijke tip voor het verkopen van je babyspullen: Gerd kwam met haar hele baby-inboedel over de vloer. Dit zorgde ervoor dat wij héél wat grote en kleinere spulletjes konden overnemen tegen een mooie prijs, ideaal om onze stock aan te vullen. Soms krijgen we ook aanbieders die enkel de spulletjes willen brengen die ze niet kwijtraken op 2dehands.be ... maar, dat zijn vaak ook de spulletjes waar wij al een grote stock van hebben. Dus jammer genoeg, moeten wij zo ook soms aanbieders ontgoochelen.

Evelien, Mic Mac Madam Oost-Vlaanderen