Vers in het assortiment West-Vlaamse Madammen: Hanne!

23-04-2019

Hanne, mama van de ietwat gekke peuter Martha. Geëngageerd in de liefde & tweedehands in hart en nieren.

Wordt blij van... ETEN & DRINKEN// vooruitgaan// een goeiemorgen van een onbekende// de kleine zeemeermin// ZOMERTIJD// duurzaamheid// snuisteren bij Oma & Opa op zolder// hebbedingetjes// een boeketje veldbloemen (JA! Zelf geplukt 'onkruid')// VRIENDINNEN én een goed glas wijn// het kraken van de sneeuw onder je voeten// familie// eten EN drinken// PIPI LANGKOUS// kleuren combineren// dé aankoop voor een prikje/ spontaniteit// CULTURELE HOOGSTANDJES// het smoelenwerk van mijn dochter// tweedehands (Duuuuuh!)// APERITIEFHAPJES// én natuurlijk ook eten en drinken.

Wordt slecht gezind van... heel weinig eigenlijk :-)// plastic verpakkingen// eten dat niet is te vreten! (zeker op restaurant!)// DRAMA// onverdraagzaamheid// uitstelgedrag// verbouwen// zeurpieten & zuurpruimen.

Is Mic Mac Madam omdat... ik nu van mijn hobby mijn job kan maken// ik oog heb voor dat ene koopje dat anderen niet opmerken// ik nu eindelijk een uitlaatklep heb voor mijn verzamelwoede! (tot groot jolijt van manlief)// ik er blij van word// ik er mijn ei als duizendpoot in kwijt kan.

Haar favoriete tweedehandsje is ... houten speelgoed met hoek af. Hoe gekker, hoe liever. Zoals de 'grazende koeien' - tennisraket van mijn metekind Guustje. Schitterend.

Haar toptip voor ouders-in-spe is...

Vertrouw op je moederinstinct. En af en toe eens buiten de lijntjes kleuren! Het mag! Nee! Moet!

Hanne, onze West-Vlaamse goedlachse Madam aka spring-in-'t veld