With Mic Mac Madam Aude, the kids will be fine ;-)

20-05-2021

Ik ben Aude, ingeweken Brusselaar, wereldverbeteraar, mama van Roald en Esther, activistische pragmatist, fietser, DIY-hobbyist en liefhebber van lekker eten en koken!

Wordt blij van... koken en entertainen voor veel mensen // de aha-erlebnis als je een lijntje tussen twee puntjes kan trekken // nieuwe dingen leren en die doorgeven aan anderen // tweedehands schattenjacht // een aanstekelijke lach // kletsen en zwanzen // van een simpel stuk stof een heel kledingstuk of gordijn toveren.

Wordt slechtgezind van... mensen die slechtgezind zijn // SUV's // drammerigheid.

Is Mic Mac Madam omdat... ik dolgraag tweedehands zoek // ik met plezier andere ouders advies geef vanuit mijn eigen ervaring // het al lang kriebelde om te ondernemen // mee werken aan een duurzame wereld voor deze en de volgende generatie mij drijft.

Mijn favoriete tweedehands baby-item is... een goeie draagzak: enorm nuttig (zeker in de stad, op het openbaar vervoer!) en duurzaam, dus eindeloos herbruikbaar.

Mijn toptip voor ouders-in-spé:

"Pick your battles": het ouderschap is enorm verrijkend maar ook af en toe een ferme uitdaging. Soms moet je het ideale plaatje dat je in je hoofd had, loslaten en erop vertrouwen dat het wel losloopt. The kids will be fine. 

Aude, Mic Mac Madam Brussel (Schaarbeek)