Ouders-in-spe

Mila, Mic Mac Baby in 2019

Eerste, tweede of zevende kindje? 

Je kan sowieso bij Mic Mac Minuscule terecht! Tweedehands is voor iedereen.

Hebben de oma's en opa's ook nog wat spullen nodig om hun kleinkind thuis te kunnen ontvangen? Dan kan je hen misschien het grootouderpakket aanraden.

Eerste kindje

Proficiat met je zwangerschap! Je hebt dus binnenkort een hele resem nieuwe spullen nodig. Nieuw? Nee, dat hoeft niet!  Wil je je kindje het allerbeste geven? Dat is een groene planeet! Doe je dit bovendien graag op een voordelige manier, zonder teveel moeite? Oef, dat kan! Mic Mac Minuscule neemt de lastige kanten van een geboortelijst op een snelle, efficiënte en voordelige manier van je over. En hier en daar nog een gepimpt stuk om origineel uit de hoek te komen, voor ieder wat wils. 

Het beste voor mijn kind, dat is een groenere wereld om in te spelen.

Nog eentje erbij

Je hebt al heel wat spullen van grote broer of zus. Maar wat dacht je van een fietskar of bakfiets om er 2 tegelijk te vervoeren? Een extra eetstoel? Een autostoel voor de oudste? Mensen geven gewoon liever iets tastbaars dan te storten op een babyrekening... Bovendien kan je via Mic Mac Minuscule een combinatielijst maken van praktische kinderspullen én een goed doel

Nu ik al de meeste babyspullen heb, is het leuk om wat spullen voor de oudste te krijgen en daarbovenop een goed doel te steunen.


"Ik wil je nogmaals bedanken voor het uitzoeken van alle mooie spullen. Ik vroeg me af of we goed hadden overgebracht wat we precies verwachtten en of jij dat zou vinden. Maar ik moet zeggen dat het echt bijna exact was wat we zochten. Bedankt!"

Tine & Maarten, ouders van Mic Mac Baby Tatiana