Blog
Think big, act minuscule

Evelyne, mama van een mondige 3-jarige peuter, vrouw van een fantastische man, baasje van een ietwat asociale kat, (nu ja, eigenlijk verdraagt ze ons alleen maar), leerkracht en nu ook Mic Mac Madam.

Ik word blij van taal: van vlotte, lange, zwierige zinnen waar over nagedacht is. Of korte, krachtige met een ferme boodschap. En van alles daar tussen. En ja, ik geef het toe, ik ben ook dat type mens dat lastig wordt van dt-fouten en dat zich wreed moet inhouden om mensen niet (elke keer - schuldbewuste smiley) te...

Wil je graag nog wat extra info over een hippe tweedehands geboortelijst & steek je tegelijkertijd graag de handen uit de mouwen om iets te DIY'en voor je spruit-in-spé? (2 linkerhanden ook welkom :-))

2018 heeft dit jaar 52 warme weken bij Mic Mac Minuscule, en daar zijn we blij om! En nee, we bedoelen dan niet de klimaatopwarming :-)

De laatste weken van het jaar gaan in en dat betekent ook dat 'De Warmste Week' er weer is! We hebben dus wat extra aandacht voor de goede doelen die we een warm hart toe dragen en/of die gesteund worden via onze geboortelijstjes.

Bij Mic Mac Minuscule is het elke week de Warmste Week. Onze ouders-in-spé schenken 10% van hun besparing weg aan een goed naar keuze. We stellen er graag een aantal aan jullie voor!

Bij Mic Mac Minuscule is het elke week de Warmste Week. Onze ouders-in-spé schenken 10% van hun besparing weg aan een goed naar keuze. We stellen er de komende weken graag een aantal aan jullie voor! #elkeweekwarmsteweek

Bij een bezoekje aan de kringwinkel kwam ik een leuke, doch goed-mee-gespeelde, IKEA-speelboog tegen. Ik liet hem staan want er ontbraken twee speelelementen. Ik rekende af, stapte buiten, stond stil en repte me terug naar binnen. Spullen terug in omloop brengen is óók een onderdeel van Mic Mac Minuscule dus ik begon aan een kleine make-over...