Corona geen goed moment voor 'n nieuwe job? Meet Elke! ;-)

15-04-2020

We stellen met plezier aan u voor: Elke, kersverse Leuvense Mic Mac Madam. 

Elke, mama van Lowie en Anna, kattenbaasje van driepoot Hugo, rustig onder alle omstandigheden, zorgzaam van aard en pragmatisch ingesteld.


Wordt blij van... de geur van lentelucht// een spinnende kat die tegen je aan komt nestelen// discomuziek// kindjes die helemaal opgaan in hun spel// kindjes die hun eten met smaak opeten (zeldzaam!).

Wordt slecht gezind van... 's ochtends de tweede schoen/muts niet vinden// honger// te veel multitasken en geen meter vooruit geraken// kinderen die hun eten totaal niet opeten en dan een 'dessertje' vragen.

Is Mic Mac Madam omdat... mijn ogen spontaan gingen fonkelen en mijn hart sneller ging kloppen bij het idee alleen al// baby's de schattigste klanten zijn// tweedehands sowieso het nieuwe hip is.

Mijn favoriete tweedehandsje zijn... alle nostalgie oproepende vondsten (kan bij alles: kleding, bedje, speelgoed,..)! Maar zeker ook een oerdegelijke klassieker als een Tripp Trapp aan een mooi prijsje!

Mijn toptip voor ouders-in-spé:

Het gaat zwaar worden (hallo slaapgebrek zoals nooit tevoren!), maar ook heel echt en puur.
Wanneer je even rete-chagrijnig bent (als je baby geen seconde van je lichaam af wilt bijvoorbeeld), denk dan altijd: 'het is maar een fase', want dat is het ook...

Elke, Mic Mac Madam Leuven