De Warmste Week

18-12-2018

2018 heeft dit jaar 52 warme weken bij Mic Mac Minuscule, en daar zijn we blij om!  En nee, we bedoelen dan niet de klimaatopwarming :-)


Vele kleintjes maken één groot: dit jaar wordt er in totaal  32.700 euro geschonken aan 130 goede doelen.

Om deze 3 redenen zijn we blij!


Dit jaar mochten we meer dan 200 Mic Mac Baby's verwelkomen, van overal in Vlaanderen en soms zelfs de buurlanden!  Het doet ons bijzonder plezier, te merken dat aanstormende ouders ons via familie en vrienden leren kennen en zelf besluiten om duurzame stappen te zetten.  We zijn zo enthousiast, dat we nu ook in Nederland gestart zijn!

Onze klanten besparen op de tweedehands spulletjes op hun geboortelijst ongeveer 50%, en daarvan schenken ze 10% aan een goed doel.  Op die manier wint iedereen!  Voor de ouders is het een beperkt (en belastingsvriendelijk) bedrag, maar 'vele kleintjes maken één groot': dit jaar wordt er in totaal niet minder dan 32.700 euro geschonken aan het goede doel.

We vinden het belangrijk dat de ouders zelf een keuze maken voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt.  We geloven immers in maatschappijverandering vanuit het eigen 'zijn'. Dit levert een sterker toekomstig engagement op en versterkt het sociaal weefsel. In 2018 ontvangen 130 goede doelen steun.  Dat kunnen bekende namen zijn zoals Natuurpunt, Moeders voor Moeders, ... maar ook talrijke kleinere, lokale initiatieven zoals Focus, Tejo, Feestvarken, De Vlieger, ...

We beslisten last minute ook nog een actie voor De Warmste Week op poten te zetten:

Bied tot donderdag 20/12 om 21u op onze 3 limited edition De Warmste Week vlammetjes-lampjes! De geboden som gaat integraal naar Een Hart Voor Vluchtelingen!


We kijken uit naar een Warm 2019!  

Alvast fijne feesten gewenst!

- Het Mic Mac Minuscule Team