In de stille Kempen wonen ook Madammen ;-)

08-08-2019

Alice, Kempense mama van twee hevige maar ook heel lieve aapjes, Lou (5) en Billy (4) en een gepensioneerd hondje Paulette, vrouw van Bart en ook nog energiedeskundige.

Wordt blij van... de zon// blije gezichtjes in huis// lekker ruikende bloemen// de zee// Zeeland// kapitein Winokio// lekker eten dat ik liefst niet zelf maak (smaakt dan sowieso beter)// lekker gaan ontbijten// koopjes doen (natuurlijk!).

Wordt slecht gezind van... donkere dagen// verspilling// ruzie// onrecht en onbegrip.

Is Mic Mac Madam omdat... ik hou van kopen en verkopen// ons huis te klein is om alles zelf bij te houden :-)// ik ervan hou toekomstige ouders te helpen en persoonlijk advies te geven// ik echt geloof in tweedehands, zeker voor babyspullen die zo kort gebruikt worden// de wereld echt niet nog meer (baby)spullen nodig heeft// ik mensen wil behoeden voor wat ze zogezegd allemaal ECHT nodig hebben (Wij lieten onszelf helemaal vangen met een gigantische aangeprate lijst)// ik hou van de vrijheid van het ondernemen.

Mijn favoriete baby-tweedehandsje is... onze dubbele buggy (phil & teds), tot op vandaag voor 2 grote kleuters nog altijd een hit en al 4 jaar intensief in gebruik (ja hoor, ook tweedehands kan lang meegaan ;-)).

Mijn toptip voor ouders-in-spé: 

Volg je gevoel, dat is altijd juist!

Alice, luid Mic Mac'end (ja, dat is een werkwoord)
in de anders zo stille Kempen