Kerstwensen

23-12-2020

Jaja, het is weer bijna zover: de Kerstman staat voor de deur, met een gi-gán-tische zak vol Kerstwensen. Misschien wel de grootste zak ooit. Want ook al belooft het toch weer een spannend jaar te worden vol corona-onzekerheden, toch durven we best wel hoopvol te zijn. En dus strooien we ook bij Mic Mac Minuscule maar al te graag met Kerstwensen, alsof het een lieve lust is (want dat is het eigenlijk toch ook, niet?).

We wensen onze Mic Mac Mama's en Papa's niet alleen gezonde (en huilloze) baby's toe, maar ook een rustige, zorgeloze kraamtijd, waarin raambezoekjes hopelijk stilaan terug een k vooraan krijgen.

We wensen onze Mic Mac Madammen in de eerste plaats zo snel mogelijk terug fysieke Mic Mac Meetings toe (want ja hoor, het Mic Mac geMis slaat stilaan toe), en daarnaast uiteraard ook niets dan leuke geboortelijstjes voor tevreden ouders-in-spé.

We wensen alle hardwerkende zorgverleners een extra portie doorzettingsvermogen toe, op een bedje van eindeloze dankbaarheid en eeuwig respect.

We wensen alle werklozen massa's goeie moed en geduld toe, en dat zij snel terug aan de slag kunnen gaan in een veilige werkomgeving.

We wensen al onze zieke naasten beterschap toe, héél véél beterschap, en nog véél meer van dat.

En last but not least wensen we het coronavaccin enorm, maar dan ook enórm véél succes toe, zodat rond deze tijd volgend jaar alle bovenstaande wensen kunnen uitkomen...

Lien, Mic Mac Madam uit Berchem