Over geen chips in huis & verkeerde kassa's 

07-12-2019

Nathalie (32), trotse mama van Lize (4) en Noah (1), getrouwd met Kris (die parttime ook mijn baas is :-))

Wordt blij van... spontane dansjes met de dochter// knuffels en kusjes van de kindjes// op uitstap met familie&vrienden// de zee// lekker eten// zingen in auto of in de douche// grappige quotes (vooral die van mijn dochter)// koken & bakken (als het lukt toch ;-) ).

Wordt slecht gezind van... geroddel// de verkeerde kassa kiezen in de winkel// ontdekken dat er geen chips in huis is// de wekker// eten of baksels die mislukt zijn// vuilstorters// negativiteit.

Is Mic Mac Madam omdat... ik meteen dacht toen ik Mic Mac Minuscule tegenkwam: "Dit is het!"// ik er met de volle 100% achter sta// ik al vaak gedacht heb dat het zonde is van al die babyspullen en dat ik er nu effectief mee iets aan kan doen// ik er ook gewoon vrolijk van word :) // ik ook graag mijn steentje bijdraag aan een mooiere planeet op zoveel mogelijk manieren// ik het leuk vind om toch nog even in de babyspullen te kunnen blijven plakken :-).

Mijn favoriete tweedehandsjes zijn... tetradoeken! Zo handig! Je kan ze écht voor alles gebruiken! (En je hoeft ze niet te strijken ;)) 

Mijn toptip voor ouders-in-spé:

Vanaf het moment dat je kids kunnen praten; noteer hun uitspraken, zo fantastisch om ze nadien te kunnen teruglezen!

Nathalie,  Mic Mac Madam uit Antwerpen (Nijlen)