Nieuw jaar, nieuwe madammen: meet Evelyne!

15-01-2019

Evelyne, mama van een mondige 3-jarige peuter, vrouw van een fantastische man, baasje van een ietwat asociale kat, (nu ja, eigenlijk verdraagt ze ons alleen maar), leerkracht en nu ook Mic Mac Madam.

Wordt blij van... de uitspraken van mijn dochter (meestal toch)// kleren die als gestreken uit de droogkast komen (halleluja!)// cocktails// quality time met familie en vrienden (en cocktails)// dessertjes// sneeuw// leuke, tweedehands koopjes.

Wordt slecht gezind van... regen// de uitspraak "ah leerkrachten... ja die hebben veel vakantie hè"// verbouwingen (hekel aan!!)// de kat die in de gordijnen slingert//diezelfde kat die aan de vliegenramen hangt.

Is Mic Mac Madam omdat... ook ik voor de geboortelijst van onze dochter veel te veel geld uitgegeven heb aan spullen die ik, achteraf bekeken, niet eens nodig had!// ik jonge mama's en papa's in spé wil zeggen dat het oké is om voor je kleine spruit hippe en duurzame tweedehands spullen te kopen// dat vooral niet betekent dat je hen daarom minder graag ziet... wel integendeel!

Haar favoriete tweedehandsje is... ongetwijfeld onze schommelstoel op de babykamer. Uuuuu-ren hebben we daar samen in gezeten. Was het niet de baby die in slaap gewiegd werd, dan wel de mama!

Haar toptip voor ouders-in-spé is...

Onvoorwaardelijke liefde gaat ver boven high tech snufjes ;-) !


Evelyne, onze lollige Lovendegemse Mic Mac Madam