Thankful Thursday

26-11-2019

We weten het, Thanksgiving is hier (nog) geen feestdag, maar als we zien hoe snel Halloween hier zijn intrede gedaan heeft de voorbije jaren, is het waarschijnlijk nog maar een kwestie van tijd. 

Wij Belgen weten nochtans wel allemaal dat het morgen "Black Friday" is, de dag ná Thanksgiving. Het concept van 1 dag megakortingen dat we als consument zo'n beetje door ons strot krijgen geduwd, of we dat nu willen of niet. Moeten we uitleggen dat wijzelf niet zo'n fan zijn van dergelijke ideeën? We zouden hier lekker negatief kunnen over doen de rest van deze blogpost en opsommen waarom wij dit NIET toejuichen, maar we besloten het over een andere - positieve - boeg te gooien! 

Wij maken er vandaag Thankful Thursday van, het is tenslotte Thanksgiving, zei ik dat al? ;-) 

Een dag om dankbaar te zijn. Meer nog dan andere dagen, want probeer het eens: elke dag stilstaan bij waar je dankbaar voor bent - hoe klein ook - maakt je een gelukkiger mens. Doen!

Het mooiste, meest dankbare aan ons hele Mic Mac concept, zijn namelijk onze tevreden klanten. Wat zeg ik? Onze dankbare, super blije, enthousiaste klanten. Zij kunnen zelfs op slechte dagen (ja wij hebben die ook soms: een tetradoek met vlekken, een bed met een vijs tekort, een fietskar met een platte band,...) met 1 berichtje of mailtje toch nog die glimlach op ons gezicht toveren en ons oprecht laten denken 'daarvoor doen we het'!

Sommigen gaan een stapje verder en tonen hun dankbaarheid met een attentie of een kaartje. Ik wil niet melig klinken, maar daar worden onze harten echt warm van. Het gevoel écht iets te hebben kunnen betekenen voor anderen, dat is toch fantastisch?

Daarom, vandaag heel expliciet, een welgemeende DANK U aan al onze klanten! 

Bedankt om voor ons te kiezen. Bedankt voor het vertrouwen. Bedankt voor de leuke gesprekken, het geduld, het begrip en jullie heerlijke, enthousiaste, hartverwarmende reacties.

Bedankt voor jullie dankbaarheid!


Céline, Mic Mac Madam in Gent


Pssst: hier verzamelden we enkele van die toffe reacties. Dan kunnen we ze zelf ook nog eens opnieuw lezen ;-)