De cirkel is rond

07-10-2020

Ik probeer het kort en bondig (of rondig) te houden. Vorige week werd ik aangenaam verrast: een Whatsappje van mijn klant Ann-Sophy die in februari mama werd van Moos. Al snel volgden er een aantal foto's.

"Kan je dit opnieuw gebruiken?" 

"Kan je dit opnieuw gebruiken?". Ik antwoordde volmondig 'ja', want ik kan de spulletjes zeker nog wel een keertje terug in omloop brengen. Inderdaad, je leest het goed, amper een 6tal maandjes dus worden sommige babyspullen gebruikt. En zo kunnen veel spulletjes gerust ook nog een 3e rondje mee, terwijl ze nog steeds perfect in orde en veilig genoeg zijn. Als we daarbovenop onze klanten nog eens terug zien, dan is dat zeker een meevaller! 

Merci Ann-Sophy om nog eens aan ons te denken! Merci aan de mama die me met veel enthousiasme alle spulletjes voorlegde (keurig gewassen en gestreken trouwens)! Merci Finn om zo trots je eigen kamertje en dat van je broertje Moos te showen met jullie 2 'pimp de babykamerpakketjes' die op de geboortelijst stonden en ik dus voor jullie mocht voorzien!  

En ook merci aan Vienna die ons, net als Ann-Sophy, als klant haar spullen terug aanbood op de 'Mic Mac Leegmaakdag' in september. Merci aan alle aanbieders trouwens! De cirkel is rond, mooi zo...

Tine, Mic Mac Madam Oostende