Pimp my room... ;-)

11-02-2020

Soms geven toekomstige ouders je het vertrouwen om een pakketje samen te stellen met leuke spullen voor op de babykamer. Spannend is dat zeker! We proberen tijdens het intake gesprek om de stijl van de ouders zo goed mogelijk te leren kennen.

Zelf vind ik dit telkens een grote uitdaging omdat ik niet super creatief en ook niet heel handig ben, maar ik vind het wel superleuk om te doen. Hierbij dus een greep uit mijn pimp-de-babykamer-projectjes.

We proberen tijdens het intake gesprek om de stijl van de ouders zo goed mogelijk te leren kennen. 

Ik had nog leuke wandrekjes liggen en een restje behang: ideaal om de achterkant van de rekjes mee te bekleden! Er lagen ook al heel lang houten figuurtjes op mijn bureau waarvan, ooit eens verzameld, maar geen idee wat er mee aan te vangen. Ik schilderde deze bosfiguurtjes in een leuk kleurtje met ecologische verf en er werd een slinger van gemaakt.

Het voordeel van een lief die alles spaart, is dat er ook af en toe iets bijzit dat je echt kan gebruiken: een houten wijnkistje werd geschilderd en er werden gerecupereerde wieltjes onder gezet. Dit kan nu gebruikt worden als boeken-of speelgoedkistje.

Voor
Voor
Na
Na

Zo zie je dat je met kleine ingrepen toch een heel erg leuk resultaat kan krijgen. En als ik het kan, dan kan iedereen het :)!  

De pimp waar ik het meest blij mee ben, is misschien de allersimpelste. In hippe winkels vind je overal van die lampen uit metaaldraad. Ik kocht in de kringwinkel een oude lampenkap, verwijderde stof en de lijmresten en je hebt zowaar een hippe lamp! 

Voor
Voor
Na
Na
Volledig pimp-de-babykamerpakket
Volledig pimp-de-babykamerpakket

Het pakket wordt dan nog aangevuld met leuke spulletjes om de kamer aan te kleden. 

Kleine acties, groot resultaat !  En heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan, wij doen dat dus ook graag voor jou. :-)

Lise, Mic Mac Madam Brugge