Help, vakantie!

16-07-2019

Vakantie? Daar doen wij niet aan mee! We kunnen toch moeilijk vragen aan onze toekomstige ouders om efkes gewoon niet te bevallen in de eerste helft van augustus aub? ("Bedankt alvast hé!"). Die hippe tweedehands geboortelijst kan misschien wel even wachten, maar als de baby komt, dan komt ie! 

Just kidding. Natuurlijk nemen wij ook wat vakantie. Alle madammen zijn zelf jonge (yep, allemaal eeuwig jonge) mama's met een gezin en hebben dus zeker ook nood aan die oh zo belangrijke quality time. Even helemaal weg, liefst zo offline mogelijk, is geen overbodige luxe om de batterijen eens op een andere manier op te laden.

En jawel, ook daarvoor hebben wij een oplossing. Omdat wij een geweldig netwerk vormen van toegewijde madammen, springen wij voor elkaar in waar nodig. 

Dus ook wanneer ik aan het zwembad lig met een glaasje rosé bij de hand, verschijnt het lijstje van mijn pasbevallen ouders gewoon supersnel online zonder dat ik daar zelf iets voor hoef te doen. 

Iedereen content!

Opgelet, 3 weken vakantie nemen in de zomer, dat doe je wel niet zomaar eventjes. Dat vraagt voorbereiding, planning en wat extra uurtjes draaien. En als die planning in de praktijk niet helemaal uitdraait zoals je het je had voorgesteld, of die extra uurtjes ook als zand door je vingers blijken te glippen (zoals de rest van onze kostbare tijd, nietwaar?), dan schakelen we al eens over op de multitaskende, licht chaotische, adrenaline-producerende, kip-zonder-kop-modus. Te herkennen aan een Madam in lichte overdrive en een - tijdelijk - ontploft huis. 

Maar hey, die rosé aan het zwembad enkele weken later (en die opgeladen batterijen om daarna gewoon weer keihard te MicMac'en), dat maakt gewoonweg alles goed!

Santé en een fijne vakantie gewenst!

Céline, Mic Mac Madam Gent

Al te hard in vakantiemodus en nog niet gedacht aan een geboortelijst? Gene paniek! Gewoon even hier klikken!

Handige tips voor geboortelijsten/babyspullen vind je trouwens hier: